Libnet.ro
UNICEF

01:05

O fata de 19 ani care se dadea drept calugarita a inselat trei bistriteni cu aproape 100.000 de lei

Antena3 Antena3,
O fata de 19 ani care se dadea drept calugarita a inselat trei bistriteni cu aproape 100.000 de lei

O falsa calugarita a fost retinuta de Politia de Frontiera pe Aeroportul din Iasi, in timp ce incerca sa intre in tara. Femeia, in varsta de doar 19 ani, se prezenta ca Maica Elena si era. continuă pe Antena3

Moarte suspecta in Capitala. O tanara de 19 ani, mama a doi copii, a fost gasitamoarta dupa ce ar fi cazut de la etaj

Moarte suspecta in Capitala. O tanara de 19 ani, mama a doi copii, a fost gasitamoartadupace ar fi cazut de la etajul 5 al unui bloc din sectorul 4. Anchetatorii nu exclud varianta unei.

Cum a fost ridicat de politisti in timpul priveghiului trupul neinsufletit al unui tanar de 19 ani. Adolescentul murise in Franta, in urma unui accident rutier

Tanarul de 19 ani, din localitatea Tudora, judetul Botosani, a murit pe 22 iunie, lovit de o masina pe o autostrada din Franta, fiind repatriat vineri, 5 iulie. Trupul lui a fost ridicat din casa parintilor de politisti si de medici legisti, in timp ce familia se pregatea de inmormantare. Cadavrul a fost dus la Medicina Legala, pentru necropsie.

Cine este tanarul de 21 de ani care a ales sa se sinucida intr-un mod infiorator. Si-a inregistrat chiar si moartea

O sinucidere cumplita ingrozea Aradul. Un tanar de 21 de ani si-a pus capul pe linie si a asteptat ca trenul sa treaca peste el. Si mai infiorator este faptul ca in tot acest timp, studentul si-a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )