Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cine este ucigasul tinerei din Bacau, gasita moarta in masina. Barbatul fusese patron de bar

Antena3 Antena3,
Cine este ucigasul tinerei din Bacau, gasita moarta in masina. Barbatul fusese patron de bar

O femeie a fost ucisa si abandonata intr-o masina in Bacau. Ucigasul ei este inca de negasit, fiind cautat in apele canalului Bistrita. continuă pe Antena3

El este ucigasul tinerei din Bacau. Si-a iesit din minti si a omorat-o cu sange rece. Ce au discutat ultima oara

Adriana Andone, o tanara mamica de 32 de ani, a fost gasita moarta in autoturismul iubitului ei, marti seara, in zona Canalului Bistrita, Bacau. Criminalul, barbatul cu care aceasta avea un copil, a fugit de la locul faptei si este in continuare de negasit. Responsabilii ISU Bacau iau in considerare golirea apei din canal. Cum .

El este ucigasul tinerei din Bacau, gasita moarta in masina. Erau casatoriti si urmau sa semneze divortul la notar

Individul este in continuare de negasit, fiind cautat in apele canalului Bistrita. in acest moment, responsabilii ISU Bacau iau in considerare golirea apei din canal.

Tanara de 30 de ani, din Bacau, gasita moarta intr-o masina. Sotul ar fi injunghiat-o si apoi ar fi incercat sa se sinucida

O femeie de 30 de ani din Bacau a fost gasita moarta in masina, pe malul unui canal din oras.

Tanara de 30 de ani, gasita moarta intr-o masina, in Bacau. Al cui era autoturismul

O tanara de 30 de ani a fost ucisa marti seara, 21 ianuarie, de catre concubinul ei. Fata a fost gasita fara suflare, intr-o masina, in zona unui canal din municipiul Bacau. Politistii il cauta pe barbat. Tanara de 30 de ani, gasita moarta intr-o masina, in Bacau O tanara a fost ucisa, marti seara, .

Cine este tanara ucisa si abandonata in masina iubitului, in Bacau. Avea o fetita de un an si jumatate

O tanara de 32 de ani a fost ucisa marti seara, 21 ianuarie, de catre concubinul ei. Fata a fost gasita fara suflare, intr-o masina, in zona unui canal din municipiul Bacau. Politistii il cauta pe barbat. Cine este tanara ucisa si abandonata in masina iubitului, in Bacau O tanara de 32 de ani a .

Un criminal umbla liber pe strazi. Politia este in alerta si il cauta pe barbatul din Bacau care a sunat la 112

Un criminal umbla liber pe strazile din Bacau. Politia este in alerta si il cauta pe barbatul care a sunat la 112 si a anuntat ca si-a ucis partenera de viata.

Cine este baiatul de la Glovo care l-a facut pe Mihai Bendeac sa planga. Legatura teribila cu Cristi Borcea

Un angajat Glovo l-a facut pe Mihai Bendeac sa planga! Cazul baiatului l-a lasat fara cuvinte pe cunoscutul actor, care a tras imediat un semnal de alarma pe retelele de socializare, dupa ce a vazut fotografii cu acesta in timpul serviciului. Cine este tanarul si care este legatura sa cu Cristi Borcea? Baiatul de la .

Cine este urmatoarea adversara a Simonei Halep la Australian Open. Cand are loc meciul

Australian Open 2020 primul turneu de Grand Slam al anului si o competitie in care Simona Halep a ajuns pana in finala in 2018, cand a fost invinsa de Wozniacki. Cine este urmatoarea adversara a romancei si cand are loc meciul. Cine este urmatoarea adversara a Simonei Halep la Australian Open? Halep a aflat .

Cine este Gami, mana dreapta a lui Selly de la 5GANG. Tot ce nu stiai despre liderii trupei care a cucerit Romania

5GANG este proiectul de pe Youtube cu un mare succes la tineri. Cinci vloggeri talentati: Selly, Pain, Dia, Gami, Exploit s-au unit pentru a scoate cateva piese care au la baza renumitul gen Trap, din ce in ce mai preferat de copii si nu numai. Gami Os mana dreapta a lui Selly de la .

Cine este femeia care i-a suflat iubitul Ginei Pistol. Formele ei i-au innebunit pe mai multi barbati din showbiz

Iubitul Ginei Pistol si partenera acestuia de viata au devenit parintii unui baietel, dupa ce tanara a ramas insarcinata. Cei doi s-au cunoscut la inceputul anului 2017, iar la scurt timp s-a aflat ca Alin Cocos va fi tatic, dar si ca relatia cu Gina Pistol fusese incheiata. in momentul de fata, prezentatoarea de la .

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )