Libnet.ro
UNICEF

13:00

El este ucigasul tinerei din Bacau, gasita moarta in masina. Erau casatoriti si urmau sa semneze divortul la notar

Adevărul Adevărul,
El este ucigasul tinerei din Bacau, gasita moarta in masina. Erau casatoriti si urmau sa semneze divortul la notar

Individul este in continuare de negasit, fiind cautat in apele canalului Bistrita. in acest moment, responsabilii ISU Bacau iau in considerare golirea apei din canal. continuă pe Adevărul

Cine este ucigasul tinerei din Bacau, gasita moarta in masina. Barbatul fusese patron de bar

O femeie a fost ucisa si abandonata intr-o masina in Bacau. Ucigasul ei este inca de negasit, fiind cautat in apele canalului Bistrita.

El este ucigasul tinerei din Bacau. Si-a iesit din minti si a omorat-o cu sange rece. Ce au discutat ultima oara

Adriana Andone, o tanara mamica de 32 de ani, a fost gasita moarta in autoturismul iubitului ei, marti seara, in zona Canalului Bistrita, Bacau. Criminalul, barbatul cu care aceasta avea un copil, a fugit de la locul faptei si este in continuare de negasit. Responsabilii ISU Bacau iau in considerare golirea apei din canal. Cum .

Tanara de 30 de ani, din Bacau, gasita moarta intr-o masina. Sotul ar fi injunghiat-o si apoi ar fi incercat sa se sinucida

O femeie de 30 de ani din Bacau a fost gasita moarta in masina, pe malul unui canal din oras.

Tanara de 30 de ani, gasita moarta intr-o masina, in Bacau. Al cui era autoturismul

O tanara de 30 de ani a fost ucisa marti seara, 21 ianuarie, de catre concubinul ei. Fata a fost gasita fara suflare, intr-o masina, in zona unui canal din municipiul Bacau. Politistii il cauta pe barbat. Tanara de 30 de ani, gasita moarta intr-o masina, in Bacau O tanara a fost ucisa, marti seara, .

Tanara de 30 de ani gasita moarta in masina prietenului. Politistii il cauta pe barbatul care a anuntat ca-si va ucide partenera, iar apoi se va sinucide

Intamplarea a avut loc in seara zilei de marti, 21 ianuarie, iar politistii il cauta pe barbat in zona unui canal din municipiul Bacau, unde se afla masina in care a abandonat-o pe tanara moarta.

Un criminal umbla liber pe strazi. Politia este in alerta si il cauta pe barbatul din Bacau care a sunat la 112

Un criminal umbla liber pe strazile din Bacau. Politia este in alerta si il cauta pe barbatul care a sunat la 112 si a anuntat ca si-a ucis partenera de viata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )