Libnet.ro
UNICEF

8 Mai.

Cine este Vladimir Jurowski, dirijorul vehiculat pentru a fi noul director artistic al Festivalului Enescu 2017

România Liberă România Liberă,
Cine este Vladimir Jurowski, dirijorul vehiculat pentru a fi noul director artistic al Festivalului Enescu 2017

Un iubitor si promotor al muzicii lui George Enescu, Vladimir Jurowski este unul din primii 10 dirijori ai lumii in acest moment, potrivit The Guardian. Este considerat un muzician vizionar, curajos, dar si un om cu o puternica structura morala, fiind recunoscut pentru opozitia explicita fata de Vladimir Putin si de regimul sau. continuă pe România Liberă

Cine este seful DNA Constanta

Sectia pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii a analizat, in sedinta de 8 septembrie, nota Directiei Resurse umane si organizare nr. 16346/2015 privind numirea in functia de sef al Serviciului Teritorial Constanta din Directia Nationala Anticoruptie DNA).

Ce cantaret va interpreta melodia tematica pentru noul Bond, James Bond

Melodia tematica pentru noul film cu James Bond, Spectre, va fi interpretata de celebrul cantaret britanic Sam Smith, care a si compus-o, alaturi de artistul Jimmy Napes.

Victor Ponta: Este cea mai buna veste pentru mine

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca se bucura ca dosarul sau este aproape finalizat, asa cum afirmase procurorul sef al DNA Laura Codruta Kovesi, iar acest anunt este cea mai buna veste, pentru ca.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 8 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )