Libnet.ro
UNICEF

01:06

Victor Ponta: Este cea mai buna veste pentru mine

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Este cea mai buna veste pentru mine

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca se bucura ca dosarul sau este aproape finalizat, asa cum afirmase procurorul sef al DNA Laura Codruta Kovesi, iar acest anunt este cea mai buna veste, pentru ca. continuă pe Antena3

Victorie uriasa pentru Simona Halep. Este la cea mai buna performanta din cariera la US Open

Calificarea in sferturile turneului este cea mai buna performanta a Simonei Halep la US Open. in faza urmatoare a competitiei constanteanca o va intalni pe Viktoria Azarenka, numarul 21 mondial. Simona Halep - .

Kovesi: Ancheta in dosarul Victor Ponta este aproape finalizata / Ponta: Chiar ma bucur de ceea ce a zis procurorul sef

Laura Codruta Kovesi a declarat marti ca ancheta in cazul premierului Victor Ponta este aproape finalizata, dar ca procurorul de caz va decide cand va fi incheiata aceasta.

Care este cea mai buna pozitie pentru somn si ce afectiuni putem dezvolta daca neglijam orele petrecute in dormitor

Oamenii petrec o treime din viata dormind, asa ca medicii ne recomanda sa fim atentie la acest capitol. Nu conteaza cat dormi, ci mai ales in ce pozitie, spun specialistii. Pozitia in care dormim ne poate cauza neplaceri pe termen lung, cum ar afectiuni ale coloanei vertebrale si ale gatului.

Timisoara, cea mai mare cerere pentru spatiile industriale si logistice

In prima jumatate a anului au fost inregistrate tranzactii cu circa 113. 000 de metri patrati de spatii industriale si logistice, la nivel national, cea mai mare cerere fiind inregistrata de Timisoara, cu 34% din total, ne-a declarat Cristina Pop, Head of Industrial Agency in cadrul companiei de consultanta imobiliara JLL.

Victor Ponta, despre ancheta in dosarul sau: imi doresc sa se finalizeze totul mai repede

Premierul Victor Ponta a afirmat marti ca este fericit ca ancheta in dosarul sau este aproape finalizata, facand referire la declaratia sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Este cea mai buna veste. De aia am ceru.

Victor Ponta, despre ancheta in dosarul sau: imi doresc sa se finalizeze totul mai repede (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a afirmat marti ca este fericit ca ancheta in dosarul sau este aproape finalizata, facand referire la declaratia sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Este cea mai buna veste. De aia am.

Politista in Romania, eroina in Haiti: o satmareanca a salvat oameni dupa cutremurul devastator si a fost aleasa cea mai buna politista din lume

Comisarul-sef Raluca Domuta 38 de ani) este primul ofiter din Romania care a ajuns sa fie desemnat cea mai buna politista din lume. in spatele distinctiei remarcabile stau multe ore dedicate misiunii de cautare si salvare a victimelor cutremurului din Haiti.

Romania - Grecia /Anghel Iordanescu a explicat de ce crede ca Grecia este cea mai buna echipa din grupa

Romania va intilni Grecia, luni, de la ora 21. 45, pe Arena Nationala si o victorie ne poate apropia si mai mult de Euro 2016.

Galaxy Tab S2 vine in Romania si e poate cea mai buna alternativa la iPad Air 2

Samsung Galaxy Tab S2 este de azi, 8 septembrie, disponibila in Romania. Galaxy Tab S2 este in prezent cea mai subtire si usoara tableta din lume, cu un raport de aspect al ecranului 4:3, ca la iPad.

Simona Halep isi egaleaza cea mai buna performanta la US Open

Simona Halep, a doua favorita a concursului feminin de US Open, s-a calificat fara probleme in optimi de finala dupa o victorie in doua seturi obtinuta in fata americancei Shelby Rogers, scor 6-2, 6-3.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )