Libnet.ro
UNICEF

05:15

Cine a fost femeia pe care Elena Ceausescu a urat-o cel mai mult

Antena3 Antena3,
Cine a fost femeia pe care Elena Ceausescu a urat-o cel mai mult

Pentru perioada comunista, sa fii dusmanul Elenei Ceausescu si sa supravietuiesti in Romania era un lucru destul de greu. Un astfel de caz a fost cel al Violetei Andrei, una dintre cele mai frumoase actrite. continuă pe Antena3

VIDEO Cazul fostului spion rus internat in stare critica dupa ce ar fi fost otravit in Marea Britanie: Femeia care era impreuna cu el este fiica sa / Fiul sau a murit anul trecut in Sankt Petersburg

Femeia care a fost otravita alaturi de fostul spion rus Serghei Skripal era fiica acestuia, scrie presa britanica. Cei doi se afla in continuare internati in stare critica, dupa ce au fost gasiti inconstienti pe o banca intr-un centru comercial din Salisbury. Ministrul britanic de Externe Boris Johnson a confirmat marti identitatea fostului spion si a avertizat ca niciun guvern care incearca sa ia o viata pe taram britanic nu va scapa nesanctionat sau nepedepsit, potrivit The Guardian.

Cine este arhitectul care a proiectat Catedrala Mantuirii Neamului (FOTO)

Mii de articole au fost scrise despre Catedrala Mantuirii Neamului, cea mai impunatoare cladire a Bisericii Ortodoxe Romane, dar putini stiu cine este arhitectul care a proiectat cladirea. Arhitectul se.

Cine este femeia ucisa de avalansa din Muntii Vrancei

O avalansa ucigasa din Muntii Vrancei, a luat viata unei tinere, in zona Cheilor Tisitei. Claudia Malcea avea 37 de ani si era din Bucuresti. Femeia a fost gasita dupa mai mult de o ora de cautari.

Cine este tanarul care mergea cu bicicleta la -15 grade prin Bucuresti pe ninsoare: Eram disperat sa slabesc si efectiv eram dispus sa fac orice pentru asta...

Toti cei care au vazut imaginile de saptamana trecuta cu tanarul care mergea pe un ger de nedescris cu bicicleta si in pantaloni scurti s-au intrebat cine este curajosul. Ei bine el se numeste Valentin.

Fierbere in PSD. Cine sunt cei care ar putea ramane fara functii. Antena 3 are lista scurta de vicepresedinti PSD

In PSD se fac jocurile pentru functiile de conducere. Robert Kiss ne spune care sunt cei mai eligibili pesedisti pentru functiile de vicepresedinte .

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )