Libnet.ro
UNICEF

20:30

Cine a fost sfantul din Muntii Vrancei care le-a interzis calugarilor sa manance carne

Antena3 Antena3,
Cine a fost sfantul din Muntii Vrancei care le-a interzis calugarilor sa manance carne

Sfantul Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane a hotarat canonizarea Sfantului Cuvios Vasile de la Poiana Marului in anul 2003, iar numele acestuia este pomenit in fiecare an, pe data de 26 aprilie. Sfantul Cuvios. continuă pe Antena3

Cine a fost sfantul din Muntii Vrancei care le-a interzis calugarilor sa manance carne

Sfantul Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane a hotarat canonizarea Sfantului Cuvios Vasile de la Poiana Marului in anul 2003, iar numele acestuia este pomenit in fiecare an, pe data de 26 aprilie.

Facebook suprima pagini pro-Trump care fi fost controlate din Ucraina

Facebook a suprimat un ansamblu de pagini care ar fi fost controlate din Ucraina si care difuzau mes.

Cu ce se ocupa Adela Parvu, dupa ce a parasit echipa Visuri la Cheie de la PRO TV. Timp de 5 ani a fost parte din proiect

Adela Parvu nu mai face parte din echipa emisiunii Visuri la Cheie, dar se ocupa in continuare de amenajari interioare si scrie pe blogul personal. Dupa 5 ani petrecuti in echipa de la Pro TV, vedeta a decis ca este timpul sa se dedice mai mult proiectelor personale. Adela Parvu a parasit echipa Visuri la .

Explicatii halucinante din partea procurorului care a stat la poarta lui Gheorghe Dinca pana la sase dimineata

Explicatii halucinante din partea procurorului care a stat la poarta lui Gheorghe Dinca pana la sase dimineata. Ovidiu Popescu a sustinut, in fata judecatorilor, ca nu a intrat in curtea principalului.

Anuntul trist tocmai a fost facut: Din pacate este vorba de indragitul cantaret Stefan Banica jr...

Firma prin care Stefan Banica Jr. isi desfasoara activitatile din domeniul artistic inregistreaza datorii uriase la stat.

Facebook inchide pagini pro-Trump care ar fi fost controlate din Ucraina

Facebook a suprimat un ansamblu de pagini care ar fi fost controlate din Ucraina si care difuzau mesaje patriotice americane si elogii la adresa presedintelui Donald Trump, vazute de milioane de utilizatori pe reteaua de socializare, relateaza AFP.

Doi secretari de stat si directorul RoAid au fost exclusi din ALDE

ALDE a decis in Biroul Politic Executiv de luni excluderea membrilor care nu si-au depus demisiile din functiile detinute in aparatul de lucru al Guvernului, ca urmare a deciziei partidului de retragere din Executiv. Acestia sunt doi secretari de stat, doi subsecretari de stat si directorul RoAid, precizeaza Mediafax.

CCR: Este neconstitutionala prevederea din Codul penal care exclude barbatul de la posibilitatea amanarii pedepsei cu inchisoarea daca are copil mai mic de un an

Prevederea din Codul de procedura penala care le permite femeilor condamnate la inchisoare sa amane executarea pedepsei daca sunt insarcinate sau daca au in intretinere un copil mai mic de un an este neconstitutionala, a decis marti Curtea Constitutionala.

Reactie oficiala a Ambasadei Olandei in Romania, la cazul din Dambovita in care un cetatean olandez este principalul suspect de crima

Ambasada OIandei in Romania a avut o prima reactie oficiala la cazul din Dambovita, in care un cetatean olandez este principalul suspect de rapire si uciderea unei fetite de 11 ani. Cu mare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )