Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cine au fost teroristii din decembrie '89? Iulian Vlad spune ca erau de la Securitate

Hotnews Hotnews,
 Cine au fost teroristii din decembrie

Teroristii erau chiar din cadrul Securitatii, afirma ultimul sef al Securitatii, Iulian Vlad, intr-o declaratie pe 10 pagini, descoperita de procurorul militar Ioan Dan, undeva la mijlocul anului 1990, in fisetul din biroul fostului sau sef, potrivit unui material din Revista 22. continuă pe Hotnews

DOCUMENT EXCEPTIONAL Cine au fost teroristii din decembrie '89? Iulian Vlad, ultimul sef al Securitatii, spune ca asa-zisii teroristi erau de fapt securisti

Teroristii erau chiar din cadrul Securitatii, afirma ultimul sef al Securitatii, Iulian Vlad, intr-o declaratie pe 10 pagini, descoperita de procurorul militar Ioan Dan, undeva la mijlocul anului 1990, in fisetul din biroul fostului sau sef, potrivit unui material din Revista 22.

Retraim scena balconului CC al PCR din decembrie 89. Cu Dragnea in locul lui Ceausescu

Am revazut, zilele acestea, scena balconului CCR din 21 decembrie 89. Un Ceausescu uluit, nepricepand ce se intampla. Cu lumea lui prabusindu-se intr-un zgomot infernal. Alo, alo, tovarasi, asezati-va linistiti!. Cultura politica a lui Ceausescu nu-i permitea sa inteleaga reactia populatiei. Dupa 28 de ani retraim acelasi scenariu, in alt context si cu alt Ceausescu la carma tarii.

Adevarul Live. Marturisirea-testament a generalului Iulian Vlad, despre decembrie 89: Oamenii erau bulversati, nu mai stiau ce ordine sa execute

Adevarul Live a difuzat un document de arhiva cu o valoare absolut exceptionala de marturie istorica din partea unuia dintre participantii-cheie la evenimentele din insangeratul decembrie 89. Este vorba despre singurul interviu de televiziune acordat vreodata de generalul Iulian Vlad, ultimul sef al Securitatii, realizat anul trecut de ziaristul Cristian Unteanu.

Subteranele istoriei:Marturisirea-testament a generalului Iulian Vlad, ultimul sef al Securitatii

Va invitam sa urmariti in zilele de 21 si 22 decembrie, pe Adevarul Live, un document de arhiva cu o valoare absolut exceptionala de marturie istorica din partea unuia dintre participantii-cheie la evenimentele din insangeratul decembrie 89. Este vorba despre singurul interviu de televiziune acordat vreodata de generalul Iulian Vlad, ultimul sef al Securitatii, realizat anul trecut de ziaristul Cristian Unteanu.

Adevarul Live, ora 12.00. Subteranele istoriei:Marturisirea-testament a generalului Iulian Vlad, ultimul sef al Securitatii

Va invitam sa urmariti in zilele de 21 si 22 decembrie, pe Adevarul Live, de la ora 12. 00, un document de arhiva cu o valoare absolut exceptionala de marturie istorica din partea unuia dintre participantii-cheie la evenimentele din insangeratul decembrie 89. Este vorba despre singurul interviu de televiziune acordat vreodata de generalul Iulian Vlad, ultimul sef al Securitatii, realizat anul trecut de ziaristul Cristian Unteanu.

DOCUMENT: Iulian VLAD sustine ca oameni din anturajul lui Nicu CEAUSESCU sau chiar fratii dictatorului ar fi organizat actiuni TERORISTE la Revolutie (FOTO)

Intr-un document redactat de ulimul sef al Securitatii, Iulian Vlad, si descoperit de catre procurorul militar Ioan Dan, apar publice detalii extrem de interesante despre evenimentele din decembrie 1989 din ti.

Klaus Iohannis cere finalizarea dosarului Revolutiei: Crimele si abuzurile din decembrie 1989 trebuie pedepsite

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj cu ocazia implinirii a 28 de ani de la Revolutia din decembrie 1989 in care cere finalizarea dosarului Revolutiei si pedepsirea celor vinovati de crimele.

cineevinovat - Lista celor 40 de oameni OMORATI, ARSI si ARUNCATI iN CANAL, in decembrie 89, la Timisoara

In contextul noilor dezvaluiri in dosarul Revolutiei Detalii AICI) , prezentatorul timisorean de televiziune Dan Negru a postat pe pagina sa de Facebook o lista cu 40 de de oameni care au fost ucisi pe.

Istoria temutilor militari romani trimisi in decembrie 89 la Timisoara sa lichideze liderii revolutiei. Cum functiona Batalionul 404 Cercetare-Diversiune

Erau cunoscuti in Romania ca spionii de la Buzau, comandourile lui Trutulescu sau parasutistii de la cercetare-diversiune si aveau misiunea, pe timp de pace, de a se strecura in unitatile militare pentru a le vana vulnerabilitatile. in decembrie 1989, s-au amestecat timp de patru zile printre revolutionarii din Timisoara, pentru a-i identifica si elimina pe provocatorii revoltei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )