Libnet.ro
UNICEF

09:17

Klaus Iohannis cere finalizarea dosarului Revolutiei: Crimele si abuzurile din decembrie 1989 trebuie pedepsite

B1 B1,
Klaus Iohannis cere finalizarea dosarului Revolutiei: Crimele si abuzurile din decembrie 1989 trebuie pedepsite

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj cu ocazia implinirii a 28 de ani de la Revolutia din decembrie 1989 in care cere finalizarea dosarului Revolutiei si pedepsirea celor vinovati de crimele. continuă pe B1

Klaus Iohannis cere Parlamentului sa reexamineze legea care prevede finantarea direct de la bugetul de stat a invatamantului liceal agricol

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Parlamentului o cerere de reexaminare a unei legi de modificare a Legii Educatiei Nationale prin care invatamantul liceal agricol urmeaza sa fie finantat de la bugetul de stat, pe motiv ca se creeaza astfel o discriminare.

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, cere Parlamentului reexaminarea legii pentru modificarea Legii educatiei nationale

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a solicitat Parlamentului sa reexamineze Legea pentru modificarea si completarea Legii educatiei nationale nr. Legea pentru modificarea si completarea.

Klaus Iohannis cere reexaminarea legii prin care se infiinteaza invatamantul agricol preuniversitar

Presedintele Klaus Iohannis a cerut joi reexaminarea unei legi care modifica si completeaza Legea educatiei nationale si prin care se instituie un nou tip de unitati de invatamant preuniversitar - invatamantul agricol preuniversitar.

Klaus Iohannis participa la comemorarea victimelor Revolutiei, in Piata Universitatii

ACTUALIZARE 12:50 Presedintele Klaus Iohannis participa astazi la ceremoniile de comemorare a victimelor Revolutiei, care au loc in Piata Universitatii. *Iohannis: in 1989, romanii au cerut in strada &171;Jos comunismul! &187;; azi se aude iar acest strigat.

Klaus Iohannis se afla in Piata Universitatii, unde participa la ceremoniile de comemorare a victimelor Revolutiei

Presedintele Klaus Iohannis se afla joi la pranz in Piata Universitatii, unde participa la ceremoniile de comemorare a victimelor Revolutiei. Seful statului a fost intampinat cu aplauze in Piata Universitatii. Presedintele Klaus Iohannis a postat, joi dimineata, pe pagina sa de Facebook, un mesaj in care arata ca La 28 de ani de la Revolutia Romana, gandul meu se indreapta catre romanii care s-au opus in strada dictaturii si au luptat pentru libertate si democratie. Seful statului aminteste ca In 1989, romanii au cerut in strada Jos comunismul! si ca Astazi se aude din nou acest strigat.

Klaus Iohannis: Apararea idealurilor Revolutiei Romane inseamna apararea institutiilor statului de drept, apararea valorilor libertatii si democratiei, precum si respectul pentru cetatean

Presedintele Klaus Iohannis a postat, joi dimineata, pe pagina sa de Facebook, un mesaj in care arata ca Apararea idealurilor Revolutiei Romane inseamna apararea institutiilor statului de drept, apararea valorilor libertatii si democratiei, precum si respectul pentru cetatean. Klaus Iohannis aminteste ca In 1989, romanii au cerut in strada Jos comunismul! si ca Astazi se aude din nou acest strigat, adaugand ca Este semnalul hotarat dat acelor politicieni care dovedesc in aceste zile ca nu vor sa se desprinda de metehnele trecutului.

Klaus Iohannis, la comemorarile din Piata Universitatii la implinirea a 28 de ani de la Revolutie (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a participat, joi, la ceremonia comemorativa a victimelor Revolutiei care a avut loc in Piata Universitatii incepand cu ora 12:30. 21 decembrie este ziua in.

Iohannis cere Parlamentului sa reexamineze legea privind functionarea SRR si SRTv

Klaus Iohannis a trimis, astazi, Parlamentului, spre reexaminare, Legea pentru modificarea si completarea Legii nr. 41/1994 privind organizarea si functionarea Societatii Romane de Radiodifuziune si Societatii Romane de Televiziune,pentru ca multe dintre prevederi sunt neclare si imprecise.

Cinci mesaje-cheie pentru 2018 lansate de presedintele Klaus Iohannis

Radu Tudor a prezentat in emisiunea Punctul de intalnire, de la Antena 3, cinci mesaje-cheie lansate de presedintele Klaus Iohannis. Klaus Iohannis considera ca.

Pieleanu: Daca maine ar avea loc alegeri, presedintele Klaus Iohannis ar castiga din nou

Sociologul Marius Pieleanu, cel care conduce institutulAvangarde, este de parere ca, daca maine ar avea loc alegeri, presedintele Klaus Iohannis ar iesi din nou.

ştiri de la B1

actualitate, 09:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )