Libnet.ro
UNICEF

16:00

Cine e gata sa cumpere TikTok, cea mai la moda aplicatie in acest moment. E gata sa fie interzisa in America

Playtech Playtech,
Cine e gata sa cumpere TikTok, cea mai la moda aplicatie in acest moment. E gata sa fie interzisa in America

Cine va cumpara una dintre cele mai iubite aplicatii de la momentul actual? Din pacate, desi are urmaritori de peste tot din toata lumea, urmeaza sa fie interzisa in America. Cine va cumpara aplicatia TikTok? Una dintre aplicatiile cele mai iubite si cu cei mai multi oameni activi este Tik Tok. La un moment dat, . continuă pe Playtech

Aceasta este cea mai mare pensie din Romania. Suma fabuloasa pe care o primeste un fost procuror comunist

Intr-o tara in care pensiile sunt si de 700 de lei, romanii se intreaba cine este cel care are cea mai mare pensie din tara, cat are si ce functii a ocupat de-a lungul vietii sale profesionale.

Nelu Tataru a explicat care ar fi cea mai grava situatie pentru Romania. Ce este pragul rosu

Nelu Tataru a transmis, joi seara, un avertisment dur pentru cetatenii romani. Tara noastra ar putea ajuge la situatia disperata in care se aflatu, acum cateva luni, Italia si Spania. Mai mult, starea de urgenta ar putea reveni, daca unii dintre noi vor incerca si vor vrea cu tot dinadinsul, dupa cum spune oficialul. Acesta .

Twitter, cea mai mare crestere anuala a utilizatorilor zilnici

Twitter a raportat cea mai mare crestere anuala a numarului de utilizatori zilnici din istoria sa, 3.

Lovitura grea pentru Dacia! Ce profit ar putea inregistra cea mai mare companie din Romania, in aceasta perioada de pandemie

Cifra de afaceri a Automobile Dacia a scazut anul trecut, iar anul acesta este de asteptat ca aceasta sa se prabuseasca pur si simplu, dupa criza financiara provocata de pandemia de coronavirus. Profitul Automobile Dacia a scazut anul trecut cu 2,1% Chiar inainte de pandemia de coronavirus, Automobile Dacia incheia anul 2019 cu o cifra .

Ion Ion Tiriac s-a logodit cu cea mai frumoasa jucatoare de tenis din Romania, la doar cateva luni dupa divortul de IleanaLazariuc

Tiriac Jr. s-a logodit deja cu cea mai frumoasa jucatoare de tenis din Romania, la doar cateva luni dupa ce presa a aflat de divortul secret de o alta frumusete - Ileana Lazariuc, femeia care i-a daruit doi baieti. Ion Alexandru Tiriac s-ar fi casatorit cu Sorana Cirstea, cu care ar avea o relatie de mai bine de trei ani.

Prefectul de Olt, bolnav de Covid, spune ca a avut nevoie de sprijin cu sursa externa de oxigen: Cea mai mare prostie e sa spui ca virusul nu exista

Prefectul de Olt, Florin Homorean, internat la Colentina, dupa ce a avut nevoie de respiratie asistata cu sursa externa, spune ca s-a infectat desi a purtat si masca si manusi in cadrul unei sedinte cu reprezentanti ai Inspectoratului Judetean Politie, Inspectoratul Judetean de Jandarmi si ISU. Cea mai mare prostie e sa spui prostia ca nu exista, n. r. ), a declarat prefectul de Olt la Digi24.

Nicusor Dan: Primaria Capitalei, cea mai bogata municipalitate din tara, este practic in faliment (VIDEO)

Nicusor Dan sustine ca Primaria Capitalei, cea mai bogata municipalitate din tara, este practic in faliment, dar a sugerat ca, chiar si asa, ar fi de acord cu amanarea alegerilor locale din 2020 daca.

Simona Halep, schimbare majora de look. Cum a aparut cea mai buna sportiva a Romaniei

Simona Halep are un nou look, cu mai putin de doua saptamani ramase pana la revenirea in circuitul WTA. Tenismena romanca a publicat astazi pe pagina sa de Instagram, o imagine cu noua infatisare. Simona Halep, schimbare majora de look Simona Halep nu mai arata cum stiai. Sportiva si-a facut o schimbare de look pe .

Soc inainte de marea finala de la Puterea Dragostei. Bianca Comanici, tradata de cea mai buna prietena

Marea finala a emisiunii Puterea Dragostei se apropie cu pasi repezi. Printre miscarile de trupe care se pregatesc, dar de aceasta data nu in secret, se numara si o rocada. Manuela Oprisor nu o sustine pe Bianca Comanici, prietena sa din competitie: Pentru finala aceasta, eu o votez pe Tensiuni inainte de marea finala de .

El e omul care ia cea mai mare pensie din Romania - Suma colosala pe care o incaseaza lunar

Gheorghe Balasoiu, fost procuror comunist si fost comandant al Penitenciarului de la Colibasi, este cel care primeste cea mai mare pensie din Romania. El a invins in instanta Casa de Pensii si urmeaza sa castige si mai mult.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )