Libnet.ro
UNICEF

23:30

Nelu Tataru a explicat care ar fi cea mai grava situatie pentru Romania. Ce este pragul rosu

Playtech Playtech,
Nelu Tataru a explicat care ar fi cea mai grava situatie pentru Romania. Ce este pragul rosu

Nelu Tataru a transmis, joi seara, un avertisment dur pentru cetatenii romani. Tara noastra ar putea ajuge la situatia disperata in care se aflatu, acum cateva luni, Italia si Spania. Mai mult, starea de urgenta ar putea reveni, daca unii dintre noi vor incerca si vor vrea cu tot dinadinsul, dupa cum spune oficialul. Acesta . continuă pe Playtech

Cate cazuri noi de infectare sunt, de fapt, in Romania. Nelu Tataru, reactia care schimba tot

Intr-un comunicat dat astazi publcitatii de Grupul de Comnicare Strategica se anuntau 994 de noi cazuri de pacienti depistati pozitiv la testele pentru noul coronavirus. La intlnirea cu presa, in schimb, ministrul Nelu Tataru nu a confirmat si nici infirmat aceasta informatie, ceea ce pune sub semnul intrebarii raportul GCS. Cate cazuri noi de infectare .

NELU TATARU: Pragul rosu este sa avem 2.000 de cazuri in terapie intensiva, ceea ce nu vad previzibil in acest moment

Ministrul Nelu Tataru a vorbit si despre cel mai grav scenariu in criza coronavirusului, cel in care numarul de pacienti din terapie intensiva ar ajunge la 2. 000, cat este numarul de paturi de ATI pentru pacientii in stare grava.

Nelu Tataru, anuntul de care toata lumea se temea. La cate cazuri se va ajunge pe zi: Vom avea o crestere progresiva

Ministrul Sanatatii a vorbit in cursul zilei de ieri despre cresterea alarmanta a numarului de cazuri din Romania, preconizand ca numarul de cazuri va ajunge la 1000 pe zi. Nelu Tataru se arata optimist cu privire la intrarea in vigoare a legii izolarii si carantinei, considerand ca aceasta va reusi sa stopeze numarul de imbolnaviri.

Nelu Tataru a recunoscut! Care este adevarul despre cele 994 de cazuri raportate?

Grupul de Comunicare Strategica a informat ca, in ultimele 24 de ore, au fost inregistrate alte 994 noi cazuri de imbolnavire. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a facut astazi o declaratie din care reiese ca Grupul de Comunicare a gresit cand a trimis informarea zilnica.

El e omul care ia cea mai mare pensie din Romania - Suma colosala pe care o incaseaza lunar

Gheorghe Balasoiu, fost procuror comunist si fost comandant al Penitenciarului de la Colibasi, este cel care primeste cea mai mare pensie din Romania. El a invins in instanta Casa de Pensii si urmeaza sa castige si mai mult.

Nelu Tataru, anunt sumbru pentru romani. Ce se va intampla in tara

Romania, la momentul in care scriem acest articol, a ajuns la 994 de noi cazuri de pacienti depistati pozitiv la infectarea cu COVID-19, iar lucrurile o iau pe o panta ascenendeta de crestere a cazurilor. Nelu Tataru, anunt sumbru pentru romani in aceasta situatie, autoritatile parca au pierdut de sub control totul si sunt in .

Nelu Tataru: Am ajuns ciuma Europei, nerespectand niste reguli sau instigand sa nu respectam niste reguli

Romania trece printr-un moment dificil in urma cresterii cazurilor de COVID-19, situatie in care s-a ajuns din cauza nerespectarii regulilor si din cauza instigarii la nerespectarea lor, atrage atentia ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, care subliniaza ca am ajuns ciuma Europei.

Mesajul dur al lui Nelu Tataru. Suntem ciuma Europei!

Nelu Tataru vine cu un mesaj extrem de dureros pentru romani, dupa ce Romania si-a batut reordul de persoane infectate de pe teritoriu. Ministrul Sanatatii este extrem de dezamagit de noile vesti. Nelu Tataru, mesaj dur: Suntem ciuma Europei! Radiografia Romaniei din cadrul crizei sanitare arata mai rau pe zi ce trece. Grupul de Comunicare .

Nelu Tataru, anunt infricosator despre revenirea la starea de urgenta: Traim un alt episod pe care nu l-a dorit nimeni

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru a vorbit in cursul serii de joi despre cresterea alarmanta a numarului de cazuri. Potrivit acestuia, numarul testelor pozitive nu este o surpriza, avand in vedere toti factorii care au condus la transmiterea comunitara accentuata. O parte din vina o avem cu totii Nelu Tataru a intrat in direct, printr-o convorbire .

Nelu Tataru: Vom avea doua saptamani dificile Pacientii infectati mai pot fi externati doar cu acordul medicului curant

In Romania urmeaza doua saptamani dificile pentru a putea reimpune masurile de izolare, internare, carantina, dupa intrarea in vigoare, incepand de astazi, a noii legi a carantinei si izolarii, a declarat marti ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. El spune ca odata cu intrarea in vigoare a acestei legi, pacientii infectati nu vor mai putea fi externati din spital decit cu acordul medicului curant, dupa ce in ultimele saptamani, peste 4. 000 de pacienti infectati cu coronavirus s-au externat la cerere, pe fondul vidului legislativ.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )