Libnet.ro
UNICEF

21:15

Cine-i mai bun? Mugur Ciuvica si Mircea Diaconu isi sustin favoritii la alegerile prezidentiale

Antena3 Antena3,
Cine-i mai bun? Mugur Ciuvica si Mircea Diaconu isi sustin favoritii la alegerile prezidentiale

Duminica seara, la Antena 3, intr-o editie speciala a emisiunii Sinteza Zilei, Mihai Gadea i-a avut invitati pe Mugur Ciuvica si pe Mircea Diaconu, care si-au sustinut favoritii la alegerile. continuă pe Antena3

Sentinta in dosarul lui Mircea Diaconu, judecat pentru conflict de interese.

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti trebuie sa se pronunte in dosarul fostului ministru liberal al Culturii, Mircea Diaconu, judecat pentru conflict de interese, conform Digi 24. Citeste si: Mircea Diaconu si-a anuntat in plen demisia din Senat: Sunt MANDRU ca am reusit sa fiu problema Romaniei si a Uniunii Europene Potrivit procurorilor, in calitate de director al Teatrului Nottara, Mircea Diaconu i-a acordat sotiei sale mai multe contracte privind organizarea unor spectacole. Dosarul a .

Mircea Diaconu, asteptat joi la Curtea de Apel Bucuresti in dosarul in care este acuzat de conflict de interese

Mircea Diaconu este asteptat joi la Curtea de Apel Bucuresti CAB) unde magistratii vor lua in discutie ultimul termen din dosarul in care este acuzat de conflict de interese.

UPDATE Procurorii au cerut pedeapsa cu inchisoare pentru Mircea Diaconu, in dosarul in care acesta este acuzat de conflict de interese

Mircea Diaconu este asteptat joi la Curtea de Apel Bucuresti CAB) unde magistratii vor lua in discutie ultimul termen din dosarul in care este acuzat de conflict de interese.

VIDEO Les garcons et Guillaume, a table!, premiul Cesar 2014 pentru cel mai bun film

Comedia autobiografica Les garcons et Guillaume, a table! a obtinut vineri seara la Paris prestigiosul premiu Cesar pentru cel mai bun film, facand din Guillaume Gallienne marele invingator al celei de-a 39-a editii a premiilor Cesar, echivalentul francez al Oscarurilor americane, noteaza AFP.

VIDEO Les garcons et Guillaume, a table!, premiul Cesar pentru cel mai bun film. Lista completa a castigatorilor

Productia cinematografica Les garcons et Guillaume, a table! a obtinut vineri seara, la Paris, premiul Cesar pentru cel mai bun film, facand din Guillaume Gallienne marele invingator al celei de-a 39-a editii a premiilor Cesar, informeaza Le Figaro.

Banca Transilvania, cel mai bun randament din BET

Titlurile Banca Transilvania simbol TLV) ar fi adus investitorilor, in perioada 26 ianuarie - 26 februarie 2014, un profit de 2,53%, raportat la moneda europeana, cel mai mare al unei actiuni din componenta indicelui BET care a scazut cu 1,56%).

VIDEO FOTO Lenovo Vibe Z este cel mai bun telefon al chinezilor si un terminal care ar trebui sa ajunga pe piata locala

La standul Lenovo de la MWC 2014 a fost afisat si Lenovo Vibe Z, cel mai performant telefon al chinezilor, care are un ecran Full HD si performante de top. Designul nu este nici el rau. Tech Adevarul va aduce primele impresii despre acest telefon.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )