Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cu cine joaca Simona Halep in turul doi la US Open. Urmatoarea adversara, umilita pentru ca e grasa

Playtech Playtech,
Cu cine joaca Simona Halep in turul doi la US Open. Urmatoarea adversara, umilita pentru ca e grasa

Simona s-a calificat in turul al doilea la US Open, invingand-o pe americanca Nicole Gibbs. Acum, pentru romanca urmeaza un nou duel, cu o jucatoare venita din calificari, americanca Taylor Townsend. Care este povestea adeversarei lui Halep? Cu cine joaca Simona Halep in turul doi la US Open Simona Halep a jucat, marti, 27 augut, . continuă pe Playtech

Cu cine joaca Simona Halep in primul meci la US Open. Nicole Gibbs este pe locul 135 WTA

Simona Halep joaca in turul 1 la US Open impotriva americancei Nicole Gibbs locul 135 WTA). Partida este programata marti, 27 august 2019, la ora 20:30. Daca se va califica in turul 2, Halep va primi un cec in valoare de 18. 000 de dolari. Simona Halep Nicole Gibbs se joaca in turul 1 la .

Cand joaca Simona Halep cu Taylor Townsend in turul 2 la US Open

Simona Halep a invins-o pe Nicole Gibbs cu 6-3, 3-6, 6-2 si s-a calificat in turul 2 la US Open. Numarul 4 mondial va juca impotriva americancei Taylor Townsend locul 93 WTA), joi, 29 august 2019, de la ora 18:00. Ora de start a partidei poate fi modificata in functie de celelalte meciuri ale zilei.

Cati bani ar putea castiga Simona Halep la US Open. Romanca s-ar imbogati daca ar ajunge in finala

Simona Halep ar putea avea o reteta financiara de succes la US Open, dar pentru asta va trebui sa ajunga pana in finala. Daca va reusi sa castige trofeul, suma care ar urma sa ii intre in cont ar fi dubla. Turneul din acest an este dotat cu premii in valoare totala de peste 57 .

VIDEO Mesajul primit din Brooklyn, care a emotionat-o pe Simona Halep, inainte de debutul la US Open

Simona Halep, numarul patru mondial, va debuta maine, impotriva americancei Nicole Gibbs, la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului.

Simona Halep, in turul al doilea la US Open

Simona Halep s-a calificat in turul al doilea al US Open dupa trei ani si dupa ce a invins-o, marti,.

Ana Bogdan, increzatoare pentru turul doi de la US Open: Mi-am schimbat complet mentalitatea si imi place mai mult sa stau pe teren

Venita din calificari, Ana Bogdan 152 WTA) a trecut fara probleme de primul tur de la US Open. Adevaratul test va fi insa in runda a doua, unde o va infrunta pe Petra Martic, favorita numarul 22. Romanca este increzatoare si considera ca are mai multe sanse in fata croatei pe hard. in plus, Bogdan a precizat ca si-a schimbat mentalitatea, nu se mai gandeste la punctele pe care le are de aparat si ii place sa petreaca mai mult timp pe teren.

Gestul Simonei Halep, dupa ce s-a calificat in turul doi la US Open. S-a intamplat la scurt timp dupa meci

Simona Halep se bucura de o alta reusita! Nici nu ne-am fi putut astepta la altceva de la campioana noastra care, de la o vreme, stie doar sa castige, semn ca si-a invins orice emotie care i-ar fi stat in cale si de data asta. Simona s-a calificat in turul secund la US Open. Ce .

Simona Halep si obiectivele pentru finalul anului: Locul 1 WTA si revenirea la forma aratata la Wimbledon

S-a calificat in turul doi de la US Open, iar la conferinta de presa a discutat despre ce obiective are pentru ultima parte a anului. Simona Halep tinteste sus, jucatoarea noastra precizand ca vrea sa termine 2019 pe primul loc in clasamentul WTA si sa ajunga la forma aratata la Wimbledon Grand Slam pe care l-a si castigat).

LIVE Simona Halep in primul tur la US Open. Meciul cu Gibbs ajunge in decisiv!

Simona Halep isi incepe aventura la US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului, contra unei jucatoare din calificari.

FOTO Sustinere speciala pentru Simona Halep la US Open. Americanii au surprins in tribune una dintre cele mai mari vedete din istoria sportului

Simona Halep a debutat cu dreptul la US Open, ultimul Grand Slam al anului, acolo unde spera sa castige un nou trofeu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )