Libnet.ro
UNICEF

14:30

Gestul Simonei Halep, dupa ce s-a calificat in turul doi la US Open. S-a intamplat la scurt timp dupa meci

Playtech Playtech,
Gestul Simonei Halep, dupa ce s-a calificat in turul doi la US Open. S-a intamplat la scurt timp dupa meci

Simona Halep se bucura de o alta reusita! Nici nu ne-am fi putut astepta la altceva de la campioana noastra care, de la o vreme, stie doar sa castige, semn ca si-a invins orice emotie care i-ar fi stat in cale si de data asta. Simona s-a calificat in turul secund la US Open. Ce . continuă pe Playtech

Reactia Simonei Halep, dupa victoria cu Nicole Gibbs. Nu e usor, fiecare grand slam e greu!

Simona Halep s-a calificat in turul al doilea al US Open dupa trei ani, invingand-o pe americanca Nicole Gibbs. Romanca a fost uluita de sustinerea de care a avut parte. Ai reactia sportivei mai jos. Reactia Simonei Halep, dupa victoria cu Nicole Gibbs Simona Halep a jucat in primul tur la US Open impotriva americancei .

Ana Bogdan s-a calificat in turul doi la US Open

Jucatoarea Ana Bogdan, locul 152 WTA, s-a calificat, luni, in turul doi al turneului de Grand Slam US Open. Bogdan, venita din calificari, a invins-o in runda inaugurala pe britanica Harriet Dart, numarul 139 mondial, scor 6-3, 6-1, intr-o ora si 11 minute.

DigiSport: Mesajul pe care Nicole Gibbs i l-a trimis Simonei Halep imediat dupa meci + ce reply i-a dat campioana noastra

Simona Halep s-a calificat in turul doi la US Open, dupa ce a trecut in 3 seturi de Nicole Gibbs. La finalul partidei, in timp ce adversara sa parasea arena, campioana noastra a inceput sa o aplaude. Ulterior, sportiva din SUA i-a trimis un mesaj Simonei.

Cu cine joaca Simona Halep in turul doi la US Open. Urmatoarea adversara, umilita pentru ca e grasa

Simona s-a calificat in turul al doilea la US Open, invingand-o pe americanca Nicole Gibbs. Acum, pentru romanca urmeaza un nou duel, cu o jucatoare venita din calificari, americanca Taylor Townsend. Care este povestea adeversarei lui Halep? Cu cine joaca Simona Halep in turul doi la US Open Simona Halep a jucat, marti, 27 augut, .

Simona Halep s-a calificat in turul al doilea la US Open

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul patru mondial, s-a calificat in runda a doua a turneului US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului, marti, dupa ce a dispus de americanca Nicole Gibbs cu scorul de 6-3, 3-6, 6-2.

Simona Halep s-a calificat in turul al doilea la US Open

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul patru mondial, s-a calificat in runda a doua a turneului US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului, marti, dupa ce a dispus de americanca Nicole Gibbs cu.

Simona Halep s-a calificat in turul al doilea la US Open

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul patru mondial, s-a calificat in runda a doua a turneului US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului, marti, dupa ce a dispus de americanca Nicole Gibbs cu.

Nicole Gibbs, diagnosticata cu cancer. Ce a facut adversara Simonei Halep cand a aflat vestea

Adversara Simonei Halep locul 4 WTA) din turul 1 la US Open, Nicole Gibbs locul 135 WTA), a fost diagnosticata cu cancer in urma cu 4 luni. Sportiva din Statele Unite ale Americii anuta la acea vreme ca nu va putea participa la Roland Garros, urmand sa treaca printr-o interventie chirurgicala. Nicole Gibbs a revenit .

US Open: Rafael Nadal si Alexander Zverev, calificati in turul doi; Dominic Thiem, Stefanos Tsitsipas si Karen Khachanov, eliminati (Rezultatele zilei)

Tabloul masculin de simplu de la US Open a ramas marti fara sase dintre jucatorii desemnati capi de serie. Dominic Thiem favorit 4), Stefanos Tsitsipas 8), Karen Khachanov 9), Roberto Bautista Agut 10), Felix Auger-Aliassime 18) si Kyle Edmund 30) au parasit competitia de la Flushing Meadows. S-au calificat in turul doi, printre altii, Rafael Nadal 2), Alexander Zverev 6), Gael Monfils 13), John Isner 14) sau Marius Copil. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei pe tabloul masculin de simplu.

VIDEO US Open: Cine este Nicole Gibbs, adversara Simonei Halep din turul intai - Operatia de cancer la glandele salivare, calificarile si miscarea rapida de pe baseline

US Open-ul este turneul de Grand Slam unde rezultatele Simonei nu s-au legat neaparat in ultima perioada. La editia din acest an, Halep vine cu o mare incredere in propriile forte dupa ce s-a impus la Wimbledon), dar si cu o nesiguranta din punct de vedere fizic a avut unele probleme la Toronto). Adversara din turul I - Nicole Gibbs - a trecut recent printr-o operatie de cancer la glandele salivare, iar dupa ce a fost nevoita sa joace in calificari se va duela pe Louis Armstrong cu Simona. Meciul va fi in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro ar putea incepe in jurul orei 20:30).

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )