Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cine l-a fotografiat pe Liviu Dragnea in sala de judecata. Culisele fotografiei victima si calaul

Antena3 Antena3,
Cine l-a fotografiat pe Liviu Dragnea in sala de judecata. Culisele fotografiei victima si calaul

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost fotografiat cu putin timp inainte de procesul in dosarul Protectia Copilului Teleorman, in sala de judecata. Fotografia a aparut in spatiul public, sub ideea ca ar fi. continuă pe Antena3

Tanarul care l-a huiduit pe Liviu Dragnea la Suceava acuza ca, dupa incident, a fost batut de un grup de membri PSD. Ca pe un caine l-au lovit, fugarit si haituit

Stefan Petrencic 28 ani) sustine ca, odata scos din sala unde avea loc intalnirea dintre satenii din Dumbraveni Suceava) si Liviu Dragnea, a fost luat la pumni si palme de un grup de sustinatori ai PSD, care l-au fugarit apoi pana la iesirea din sat.

Tanarul care l-a huiduit pe Liviu Dragnea la Suceava acuza ca, dupa incident, a fost batut de un grup de simpatizanti PSD. Ca pe un caine l-au lovit si haituit

Stefan Petrencic 28 ani) sustine ca, odata scos din sala unde avea loc intalnirea dintre satenii din Dumbraveni Suceava) si Liviu Dragnea, a fost luat la pumni si palme de un grup de sustinatori ai PSD, care l-au fugarit apoi pana la iesirea din sat.

Ce meserie are, de fapt, Irina Tanase, iubita cu 30 de ani mai tanara a lui Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a anuntat de curand ca se casatoreste. Va face asta cu Irina Tanase, iubita mai tanara cu trei decenii. Cu ce se ocupa insa ea? Liviu Dragnea si Irina Tanase se cunosc dn vremea in care ea era studenta. in prima faza, profesional, ea i-a fost asistenta acestuia. Pe atunci, Liviu Dragnea conducea [] .

Cum arata noua strategie a PSD: fanfare si tarafuri pentru ca Liviu Dragnea sa nu auda huiduielile

Liviu Dragnea a fost primit in Moldova cu proteste anti-PSD si ironii. Pentru a distrage atentia de la manifestatiile anti-Dragnea, PSD-istii au adus la evenimente o fanfara sau un taraf, iar cand nu s-a putut, au dat muzica la difuzoare cat de tare au putut.

LIVIU DRAGNEA: Vreau sa o felicit pe doamna prim-ministru pentru modul cum rezista la atacuri

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a transmis felicitari premierului Viorica Dancila pentru modul cum rezista la toate atacurile la adresa sa, transmitand si Guvernului aprecieri pentru ceea ce realizeaza.

LIVIU DRAGNEA: A iesit la pensie Lazar, un anticomunist convins

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astazi, comentand pensionarea lui Augustin Lazar, ca atat de ingrozit a fost presedintele Klaus Iohnnis de ideea de a-l revoca pe procurorul general incat l-a convins sa se pensioneze.

VIDEO Dancila: Nu o sa fac niciun pas inapoi. Am o datorie fata de romani, fata de tara mea si fata de Liviu Dragnea

La primul miting electoral alaturi de Liviu Dragnea, Viorica Dancila le-a spus pesedistilor ca nu o sa faca niciun pas inapoi pentru ca are o datorie fata de romani si fata de tara, dar si fata de Liviu Dragnea.

Gheorghe Flutur, despre reactia nervoasa a lui Liviu Dragnea de la Suceava: Nu accepta sa fie contrazis, sa i se spuna adevarul in fata

Presedintele organizatiei judetene Suceava a PNL, Gheorghe Flutur, considera ca liderul PSD, Liviu Dragnea, nu accepta sa i se spuna adevarul in fata sau sa fie contrazis. Reactia vine dupa de Liviu Dragnea si-a iesit din minti la mitingul PSD din comuna Dumbraveni, care avut loc joi, si i-a strigat unui participant: Nimic esti tu!.

Viorica Dancila si Calin Popescu Tariceanu, chemati de Liviu Dragnea la o sedinta de URGENTA

Prim-ministrul, Viorica Dancila, si Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, au fost chemati la o sedinta a coalitiei de catre Liviu Dragnea, relateaza stiripesurse. ro. Sedinta are loc chiar la.

VIDEO Tanarul care l-a huiduit pe Liviu Dragnea la Suceava a filmat momentul in care a fost atacat de mai multi pesedisti

Stefan Petrenciuc, tanarul care acuza ca a fost batut de simpatizantii PSD la mitingul organizat de Liviu Dragnea la Suceava, a publicat pe profilul sau de Facebook momentul in care a fost atacat de mai multi participanti la intalnire dupa ce l-a huiduit pe liderul PSD.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )