Libnet.ro
UNICEF

23:15

Cu cine locuieste Cristian Tudor Popescu. Ce spune despre necesitatea de a sta acasa in aceste zile

Playtech Playtech,
Cu cine locuieste Cristian Tudor Popescu. Ce spune despre necesitatea de a sta acasa in aceste zile

Starea de urgenta in Romania, din cauza coronavirusului, a fost decretata de Presedintele Klaus Iohannis. Cristian Tudor Popescu a luat pulsul acestor zile, dar a comenetat si decizia presedintelui. Ce spune Cristian Tudor Popescu despre starea de urgenta Cristian Tudor Popescu a precizat ca este bine ca s-a facut lucrul acesta si ca era inevitabila . continuă pe Playtech

Cristian Tudor Popescu, despre autoizolarea lui Orban: Un coronavirus pentru el, mana cereasca!

Cristian Tudor Popescu crede ca Ludovic Orban s-a rugat sa aiba coronavirus, dupa ce premierul a intrat in izolare la Vila Lac. Gazetarul sustine ca acest lucru ar mai fi sters din ridicolul persoanei domnului Orban.

EXCLUSIV Reactia socrului Andreei Balan, dupa divort. Ce spune despre nepoatele sale

Desi a parut o vreme ca scandalul din familia Burcea-Balan se potoleste, reactia socrului cantaretei readuce in prim-plan divortul anului. Ce spune tatal lui Burcea despre nepoatele sale? Reactia socrului Andreei Balan dupa divort George si Andreea au format unul din cele mai frumoase cupluri din showbizz mereu discreti, foarte frumosi impreuna si extrem .

Loredana Groza, in lacrimi la Next Star. Ce spune despre Amir Balteanu, micul pianist nevazator

Sezonul 10 Next Star a avut joi seara un debut in forta, cu mici talente ce s-au desfasurat pe scena show-ului. Unii dintre micii participanti au facut ce-au vrut cu juratii, altii au reusit sa le smulga lacrimi si reactii emotionante celor trei, Loredana, Stefan Banica Jr. si Dorian Popa. Loredana Groza, in lacrimi la .

Digi24. CTP, despre discursul lui Iohannis: Cand a spus presedintele: Nu goliti magazinele!, lumea a plecat imediat sa goleasca magazinele

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a criticat discursul presedintelui Klaus Iohannis in care Seful Statului a indemnat oamenii sa nu mearga sa goleasca magazinele. El spune ca atunci cand primesc un astfel de indemn de la o autoritate, se creeaza imediat, reactia contrara.

Tudor Ciuhodaru, anunt despre pandemia de coronavirus in Romania: intr-o singura zi numarul cazurilor a crescut cu 50%

Tudor Ciuhodaru a vorbit despre ceea ce se va intampla in scenariul trei in ceea ce priveste pandemia de coronavirus. Renumitul medic sustine ca Guvernul trebuie sa asigure macar acum mobilizarea completa a sistemelor de sanatate.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )