Libnet.ro
UNICEF

14:00

Tudor Ciuhodaru, anunt despre pandemia de coronavirus in Romania: intr-o singura zi numarul cazurilor a crescut cu 50%

Antena3 Antena3,
Tudor Ciuhodaru, anunt despre pandemia de coronavirus in Romania: intr-o singura zi numarul cazurilor a crescut cu 50%

Tudor Ciuhodaru a vorbit despre ceea ce se va intampla in scenariul trei in ceea ce priveste pandemia de coronavirus. Renumitul medic sustine ca Guvernul trebuie sa asigure macar acum mobilizarea completa a sistemelor de sanatate. continuă pe Antena3

Psihiatru, despre pandemia de coronavirus: Starea de panica perturba capacitatea de intelegere si de reactie

Medicul psihiatru Alexandru Paziuc a vorbit intr-un interviu pentru Adevarul despre modul in care panica creata de coronavirus modifica comportamentul oamenilor, pertuba capacitatea de intelegere si de reactie.

Medicul Tudor Ciuhodaru: Atentie, cu pandemia nu e de glumit. Nu ne-am confruntat niciodata cu asa ceva

Pandemie de coronavirus. Vineri au fost confirmate 30 de noi cazuri de infectie in Romania, cel mai mare numar de teste pozitive de pana acum. Bilantul infectiilor cu coronavirus la nivel national a ajuns la 89.

Tudor Ciuhodaru: Nimeni nu intra nimeni nu iese - Italia e acum Wuhanul Europei, e singura solutie: Urgent ar trebui facut asta!

Dupa ce zilele trecute doctorul Tudor Ciuhodaru avertiza ca masurile de autoprotectie nu sunt suficiente, in contextul raspandirii tot mai alerte a noului coronavirus, acesta a facut in aceasta dimineata o postare pe Facebook in care a descris factorii de propagare a virusului in China si cum ar trebui sa actioneze autoritatile din Romania pentru a gestiona virusul.

Studiu. Ce cred romanii despre pandemia de coronavirus

Un singur cuvant pe buzele a milioane de romani: coronavirus. E subiectul care se discuta cel putin o data pe zi in familiile din Romania.

Papa Francisc, despre PANDEMIA DE CORONAVIRUS: Preotii trebuie sa fie in acest timp aproape de oameni

Din cauza pandemiei de coronavirus din Italia, Papa Franciscevita aparitiile publice si le vorbeste credinciosilor prin intermediul unor legaturi video. Vaticanul a explicat ca decizia a fost necesara.

PeBloguri: PSD: in fata epidemiei de coronavirus, Romania nu isi mai permite rafuieli politice sau calcule electorale

In fata epidemiei de coronavirus, Romania nu isi mai permite rafuieli politice sau calcule electorale. Preocuparea cea mai importanta a decidentilor politici trebuie sa fie sanatatea si siguranta cetatenilor, afirma Partidul Social Democrat, pe pagina sa de Facebook.

Economist, despre efectele coronavirus: O treime din firme sunt fragile, rezista 3-4 luni fara sprijin.Mor companiile, se blocheaza statul

O treime din firmele din Romania sunt fragile, iar ele cumuleaza 850. 000 de locuri de munca. Daca acestea se pierd din cauza epidemiei de coronavirus, vorbim de impact bugetar direct de minim 35 miliarde lei, avertizeaza economistul Iancu Guda. Companiile din tara noastra pot rezista doar 3-4 luni fara masuri de sprijin, sustine el.

Remus Borza, despre efectele coronavirus asupra economiei: Zeci de mii de firme sunt cu un picior in groapa. BNR nu a luat nicio masura

Consilierul onorific al premierului Ludovic Orban, Remus Borza, a argumentat azi ca statul va trebui sa sprijine companiile afectate de coronavirus. Acesta a dat exemplul altor state care au alocat o suma importanta de bani pentru combaterea epidemiei si e de parere ca Romania ar trebui sa faca la fel, cu un ajutor de 100-200 de milioane de lei tintit catre transportatorii aerieni si producatorii de medicamente,.

Coronavirus. Romania infrunta epidemia cu o decizie radicala: Ce se intampla cu meciurile de fotbal

Serie A e, deocamdata, suspendata, iar partidele din Franta si Germania, spre exemplu, se disputa in fata unor tribune goale. Si Liga I a recurs la aceasta masura, insa, in ultimele ore, s-a tot vorbit despre suspendarea campionatului.

CORONAVIRUS |Romania se pregateste pentru intrarea in scenariul 3. Specialistii sustin ca Ziua 0 a imbolnavirii este cea in care o tara a inregistrat primele 100 de cazuri

Romania se pregateste sa depaseasca, sambata, pragul de 100 de imbolnaviri cu noul coronavirus. Odata cu pacientul 101, se va intra in scenatrul trei de raspuns la COVID-19. Cercetatorii au emis.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )