Libnet.ro
UNICEF

07:15

Cine e Lucian Bode, propus la Ministerul Transporturilor in Guvernul Orban

Antena3 Antena3,
Cine e Lucian Bode, propus la Ministerul Transporturilor in Guvernul Orban

Lucian Bode este propunerea premierului desemnat Ludovic Orban pentru Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor. Bode a fost in 2012 ministru al Economiei in guvernul condus de Mihai. continuă pe Antena3

Cine este Lucian Bode, propus Ministru al Transporturilor: un aprig contestatar al ministrului Cuc, sustine demararea autostrazii Comarnic-Brasov pe fonduri europene

Liberalul Lucian Bode, deputat de Salaj, propunerea PNL pentru functia de Ministru al Transporturilor si Comunicatiilor) in Guvernul condus de Ludovic Orban este presedintele Comisiei pentru transporturi si infrastructura din Camera Deputatilor. De-a lungul timpului Bode a fost un critic vocal al actualului ministru Razvan Cuc si s-a pozitionat in favoarea demararii autostrazii Comarnic - Brasov pe fonduri europene, nu in varianta de parteneriat public-privat promovata de guvernul Dancila. Bode a mai sustinut ca pentru salvarea Tarom e nevoie de un ajutor de stat pe termen scurt si numirea unui manager profesionist.

Ultima discutie cu privire la lista cu minstri. Cine a iesit din carti si cine a prins un loc in Guvernul Orban

Presedintele Klaus Iohannis si premierul desemnat, Ludovic Orban, discuta la ora transmiterii acestei stiri ultima varianta a listei cu ministri si a programului de guvernare care vor fi depuse, joi, la Parlament, scrie Digi24 . In jurul orei 13,.

Cine este LUCIAN BODE, ministrul propus la TRANSPORTURI in Guvernul Ludovic Orban

Lucian Bode este ministrul propus pentru Ministerul Infrastructurii Transporturi + Comunicatii), in guvernul Ludovic Orban. Bode, deputat de Salaj din 2016, este presedinte al Comisiei pentru transporturi si.

Cine este Bogdan Gheorghiu, propunerea pentru Ministerul Culturii in Guvernul Orban

Deputatul PNL Bogdan Gheorghiu, in varsta de 44 de ani, este propunerea pentru Ministerul Culturii in Guvernul Orban. A absolvit facultatea de actorie si a avut o cariera lunga in televiziune inainte de a intra.

Guvernul Orban nu are sustinerea necesara in Parlament. Cum arata lista completa cu ministri

Premierul desemnat Ludovic Orban a purtat ultimele negocieri pentru formarea noului Guvern. Dupa ce a discutat cu liderul PNL, Victor Ponta a anuntat ca nu sustine Guvernul Orban. Fara sustinerea Pro Romania este aproape imposibil ca noul Executiv sa treaca de votul din Parlament. Pro Romania nu sustine Guvernul Orban Dupa discutia cu Ludovic Orban, .

Rares Bogdan, declaratia care ar putea dinamita Guvernul Orban

Prim-vicepresedintele PNL a declarat, marti seara, ca guvernul Orban va trece, ca toate lucrurile sunt in ordine, dar apoi prezina o serie intreaga de obiective pe care guvernul PNL le va face, dar pe care.

Victor Ponta: Nu voi vota guvernul Orban. Puteti sa imi faceti un nou dosar penal

Negocierile dintre Victor Ponta si Lodovic Orban pentru instalarea unui guvern PNL au esuat. Presedintele Pro Romania a anuntat ca nu va vota guvernul Orban,chiar daca i s-ar face dosar penalca.

Ponta: Nu voi vota Guvernul Orban. Puteti sa imi faceti un nou dosar penal ca in 2015. Rezist!

Victor Ponta, care cu o zi in urma a anuntat ca parlamentarii Pro Romania nu vor vota Guvernul Orban, spune ca noul cabinet va trece cu voturile celor de la PSD. El sustine ca nu va vota acest Executiv pentru ca nu crede ca Ludovic Orban este capabil sa fie un bun premier si nu crede ca un Guvern PNL avand o colaborare dubioasa si instabila va scoate tara din criza!.

Biroul Politic National al PNL se reuneste astazi, pentru a stabili lista finala a ministrilor care vor face parte din Guvernul Orban

Biroul Politic National BPN) al PNL se reuneste, joi, pentru a stabili lista finala a ministrilor care vor face parte din Guvernul Orban. Dupa discutii, lista si Programul de Guvernare urmeaza sa fie depuse la Parlament.

Ponta: Nu vom vota guvernul Orban. Pro Romania sustine organizarea alegerilor anticipate

Victor Ponta a anuntat, miercuri, ca nu membrii Pro Romania nu vor vota Guvernul Orban, ci sustin organizarea alegerilor anticipate. Nu cred ca era o surpriza pentru PNL, a spus Ponta. Declaratia a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )