Libnet.ro
UNICEF

21:45

Cine a moderat dezbaterea prezidentiala din SUA. Donald Trump a descris-o groaznica si nedreapta

B1 B1,
Cine a moderat dezbaterea prezidentiala din SUA. Donald Trump a descris-o groaznica si nedreapta

Surpriza in timpul celei de-a doua dezbateri prezidentiale din SUA. Kristen Welker, moderatoarea confruntarii este a doua femeie de culoare care conduce discutia electorala a doi candidati americani. Kristen. continuă pe B1

Cine a moderat dezbaterea prezidentiala din SUA. Donald Trump: Groaznica si nedreapta

Moderatoarea dezbaterii prezidentiale din SUA este a doua femeie de culoare care conduce discutia electorala a doi candidati americani. Ea a fost catalogata in trecut de catre Donald Trump groaznica si nedreapta.

Afacerile lui Hunter Biden in tara noastra, subiect in ultima dezbatere prezidentiala din SUA. Donald Trump: Urmeaza Romania (VIDEO)

Romania ar putea fi subiect de discutie in ultima dezbatere electorala dintre Donald Trump si Joe Biden, inaintea alegerilor ce vor stabili cine va fi locatar la Casa Alba in urmatorii patru ani. Seful.

Schimburi intense de replici la ultima dezbatere prezidentiala din SUA. Trump: Datorezi poporului american o explicatie Biden: Oricine e responsabil de atatea morti nu ar trebui sa ramana presedinte (VIDEO)

Donald Trump, presedintele SUA si candidatul republicanilor la un nou mandat, si Joe Biden, omul propus de democrati pentru aceeasi functie, s-au contrat pe o gama larga de subiecte la ultima dezbatere.

Medicament pentru tratatea COVID-19, aprobat de SUA. Donald Trump a folosit acest tratament

Medicamentul a trecut de o procedura riguroasa de verificare din partea Agentiei americane pentru Alimente si Medicamente.

Femeia care a prezis pandemia face noi predictii. Ce se va intampla cu criza COVID-19 in 2021 si cine va castiga alegerile din SUA. Marea Britanie se va rupe

Astrologul Jessica Adams 56 de ani), cea care a anticipat evenimentele de mare importanta la nivel global precum pandemia de COVID-19 si BREXIT-ul, vine cu noi predictii. Nici in 2021 nu va exista un.

Alegeri SUA 2020. Regulile pentru ultimul duel Donald Trump-Joe Biden, schimbate

Joi seara in SUA, vineri in zorii in Romania, va avea loc a doua si ultima dezbatere prezidentiala din Statele Unite inainte de alegerile din 3 noiembrie . Dar comitetul de organizarea a schimbat un pic regulile, pentru a evita haosul primei dezbateri, in care presedintele Donald Trump l-a intrerupt constant pe contracandidatul sau democrat, Joe Biden.

Regula noua pentru ultima dezbatere prezidentiala dintre Donald Trump si Joe Biden. Fiecare candidat va avea microfonul oprit in anumite momente

Comisia americana pentru Dezbateri Prezidentiale a adoptat o noua regula, care prevede ca microfoanele presedintelui Donald Trump si contracandidatului sau democrat, Joe Biden, vor fi oprite in timpul ultimei de.

Cine incurajeaza asasinarea lui Donald Trump. Poza cu 8645 a dat-o de gol!

Statele Unite ale Americii este in plina campanie electorala. Duelul Dintre Donald Trump si Joe Biden a ajuns la alt nivel, dupa scandalul iscat de fiul fostului Vice-Presedinte, Hunter. Presa britanica si cea de pe continetul american vorbeste despre posibile atentate la viata actualului presedinte. Presupusul incitator ar fi Guvernatorul Whitmer. Whitmer ar incuraja asasinarea .

VIDEO Donald Trump vs. Joe Biden, ultima dezbatere inainte de alegerile din SUA: principalele teme abordate si reprosurile pe care si le-au facut cei doi

In SUA a avut loc ultima dezbatere televizata inainte de alegerile din 3 noiembrie intre Donald Trump si Joe Biden, candidatii la functia de presedinte al tarii.

Alegeri americane: comparatie a programelor lui Donald Trump si Joe Biden - La Libre

La alegerile prezidentiale din 2020, alegatorii americani vor trebui sa opteze pentru realegerea presedintelui miliardar Donald Trump sau pentru senatorul democrat Joe Biden. Dar care este programul lui Trump in domeniile sanatatii, economiei sau discriminarilor rasiale? Si ce contine programul lui Biden privind migratia, politica externa si clima? La Libre Belgique a realizat o comparatie intre cei doi candidati la presedintia americana, relateaza Rador.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )