Libnet.ro
UNICEF

22:15

VIDEO Donald Trump vs. Joe Biden, ultima dezbatere inainte de alegerile din SUA: principalele teme abordate si reprosurile pe care si le-au facut cei doi

Adevărul Adevărul,
VIDEO Donald Trump vs. Joe Biden, ultima dezbatere inainte de alegerile din SUA: principalele teme abordate si reprosurile pe care si le-au facut cei doi

In SUA a avut loc ultima dezbatere televizata inainte de alegerile din 3 noiembrie intre Donald Trump si Joe Biden, candidatii la functia de presedinte al tarii. continuă pe Adevărul

Alegeri SUA 2020. Regulile pentru ultimul duel Donald Trump-Joe Biden, schimbate

Joi seara in SUA, vineri in zorii in Romania, va avea loc a doua si ultima dezbatere prezidentiala din Statele Unite inainte de alegerile din 3 noiembrie . Dar comitetul de organizarea a schimbat un pic regulile, pentru a evita haosul primei dezbateri, in care presedintele Donald Trump l-a intrerupt constant pe contracandidatul sau democrat, Joe Biden.

Dezbaterea secolului: Trump vs. Biden! Acuzatii dure intre cei doi candidati

Confruntare decisiva peste ocean, acolo unde cei doi candidati la presedintia Statelor Unite au participat la ultima dezbatere inainte de alegerile din 3 noiembrie. Pandemia de coronavirus, securitatea nationala, relatiile rasiale, sistemul asigurarilor medicale sau schimbarile climatice au fost principalele teme abordate.

Alegeri americane: comparatie a programelor lui Donald Trump si Joe Biden - La Libre

La alegerile prezidentiale din 2020, alegatorii americani vor trebui sa opteze pentru realegerea presedintelui miliardar Donald Trump sau pentru senatorul democrat Joe Biden. Dar care este programul lui Trump in domeniile sanatatii, economiei sau discriminarilor rasiale? Si ce contine programul lui Biden privind migratia, politica externa si clima? La Libre Belgique a realizat o comparatie intre cei doi candidati la presedintia americana, relateaza Rador.

Regula noua pentru ultima dezbatere prezidentiala dintre Donald Trump si Joe Biden. Fiecare candidat va avea microfonul oprit in anumite momente

Comisia americana pentru Dezbateri Prezidentiale a adoptat o noua regula, care prevede ca microfoanele presedintelui Donald Trump si contracandidatului sau democrat, Joe Biden, vor fi oprite in timpul ultimei de.

TRUMP, LA ULTIMA DEZBATERE CU BIDEN DE LA NASHVILLE: Am facut cel mai mult pentru comunitatea afro-americana de la Abraham Lincoln

Presedintele american, Donald Trump, si rivalul sau democrat, Joe Biden, s-au reintalnit joi seara la Nashville statul Tennessee) pentru ultima lor dezbatere televizata, cu 12 zile inainte de scrutin, scrie AFP.

Ultima dezbatere Trump-Biden a avut loc la Nashville

Presedintele american, Donald Trump, si rivalul sau democrat, Joe Biden, s-au reintalnit joi seara la Nashville statul Tennessee) pentru ultima lor dezbatere televizata, cu 12 zile inainte de scrutin, scrie AFP.

Afacerile lui Hunter Biden in tara noastra, subiect in ultima dezbatere prezidentiala din SUA. Donald Trump: Urmeaza Romania (VIDEO)

Romania ar putea fi subiect de discutie in ultima dezbatere electorala dintre Donald Trump si Joe Biden, inaintea alegerilor ce vor stabili cine va fi locatar la Casa Alba in urmatorii patru ani. Seful.

Schimburi intense de replici la ultima dezbatere prezidentiala din SUA. Trump: Datorezi poporului american o explicatie Biden: Oricine e responsabil de atatea morti nu ar trebui sa ramana presedinte (VIDEO)

Donald Trump, presedintele SUA si candidatul republicanilor la un nou mandat, si Joe Biden, omul propus de democrati pentru aceeasi functie, s-au contrat pe o gama larga de subiecte la ultima dezbatere.

Trump se va testa pentru coronavirus inainte de urmatoarea dezbatere prezidentiala cu democratul Joe Biden

Donald Trump a declarat ca se va testa pentru coronavirus inainte de urmatoarea dezbatere prezidentiala cu democratul Joe Biden, din aceasta saptamana, conform Reuters.

Alegeri SUA 2020. Ultima dezbatere Biden versus Trump. Candidatul democrat il acuza pe Trump ca nu a luat masuri impotriva Rusiei. Presedintele raspunde ca Iran si Rusia vor ca el sa piarda alegerile pentru ca nimeni nu a fost mai dur decat el

Ultima dezbatere dintre Joe Biden si Donald Trump, care s-a desfasurat in aceasta dimineata in Nashville, statul Tennessee, a fost una mult mai aplicata si mai decenta decat precedenta, criticata pentru jignirile pe care si le-au adus cei doi candidati. Moderatoarea Kristen Welker a avut posibilitatea sa opreasca microfonul candidatului care-si intrerupe adversarul, dar nu a avut nevoie sa apeleze la aceasta masura. Intra in articol pentru a vedea cele mai importante momente ale dezbaterii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )