Libnet.ro
UNICEF

07:31

Cine va fi prima persoana care se va vaccina anti-COVID in Romania? Ce spune Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei, despre calendarul vaccinarii (Digi24)

Hotnews Hotnews,
 Cine va fi prima persoana care se va vaccina anti-COVID in Romania? Ce spune Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei, despre calendarul vaccinarii (Digi24)

In tarile care au inceput deja campaniile de vaccinare - Statele Unite, de pilda - prima persoana care s-a vaccinat a fost un cadru medical. in Marea Britanie, a fost o persoana varstnica. in Israel, a fost chiar prim-ministrul. Strategiile au fost diferite. Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID, a fost intrebat, intr-un interviu la Digi24, cine va fi primul roman care se va vaccina. continuă pe Hotnews

VALERIU GHEORGHITA: Prima persoana vaccinata anti-Covid in Romania va fi un cadru medical

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID, a declarat la Digi24 ca prima persoana care se va vaccina anti-Covid in Romania va fi un cadru medical dintr-unul dintre cele 10 spitale aflate in prima linie a luptei cu pandemia.

Cine va fi primul roman care se vaccina anti-COVID

Romania este la o saptamana distanta de vaccinul anti-COVID. Primele 10. 000 de doze vor ajunge in tara in doar cateva zile, iar pe 27 decembrie vom afla cine va fi primul roman care va fi vaccinat impotriva virusului care a oprit lumea in loc.

Prima vaccinare anti-COVID in Romania Dr. Valeriu Gheorghita : Prima persoana va fi un cadru medical

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID a precizat, intr-un interviu la Digi24, cine va fi primul roman care se va vaccina. Dr. Valeriu Gheorghita,.

Romanii care se vor vaccina antiCOVID-19 vor primi o adeverinta in romana si in engleza. La ce foloseste

Romanii care se vor vaccina antiCOVID-19 vor primi o adeverinta, pe hartie sau in format electronic, in limba romana si in limba engleza. Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare, sustine ca acesta nu este un pasaport epidemiologic, ci un document medico-legal in care se va preciza seria si lotul vaccinului, precum si alte date tehnice.

Super 4 au ajuns in finala X Factor. Cine sunt italienii care l-au innebunit pe Florin Ristei

Finala X Factor Romania 2020, sezonul 9 se apropie, iar concurentii sunt pregatiti sa dea tot ce e mai bun ca sa obtina marele premiu. Dar cine sunt baietii de la Super 4, trupa juratului Florin Ristei, si cum s-a format grupul. Super 4 au ajuns in finala X Factor Marea finala X Factor are .

Schimbari in confirmarea platilor online incepand cu ianuarie 2021. Gabriela Nistor, Banca Transilvania: O persoana care are card va autentifica plata online folosind cel putin 2 factori din urmatorii 3: ceva ce cunoaste, ceva ce are si ceva ce este

Anul acesta a fost marcat de o crestere spectaculoasa a cumparaturilor online, pandemia schimband complet obiceiul de consum al oamenilor, iar odata cu cresterea cumparaturilor online au crescut si platile cu cardul online. incepand cu ianuarie 2021 vor avea loc o serie de schimbari referitoare la confirmarea platilor online si pentru a intelege mai bine ce se schimba si cu ce ne ajuta acest lucru am discutat cu Gabriela Nistor, Director General Adjunct Retail la Banca Transilvania. O persoana care are card, incepand cu ianuarie 2021, va autentifica plata online folosind cel putin 2 factori: ceva ce cunoaste, ceva ce are si ceva ce este. Ce inseamna, mai exact, pentru clientii BT? Confirmarea platilor online prin una din cele doua metode: prin aplicatia BT Pay, folosind amprenta, face ID recunoastere faciala) sau metoda de deblocare a telefonului, ne-a explicat Gabriela Nistor.

Oana Zavoranu a dat lovitura. A facut anuntul de care vedetele din Romania se temeau

Oana Zavoranu e de temut! Aceasta a facut un anunt la care multe vedete s-au gandit, dupa ce si-a anuntat emisiunea. Fanii actritei din Sacrificiul aveau incredere in ea si deja vizionasera directia in care au mers lucrurile. Oana Zavoranu, anunt extraordinar. Actrita a dat lovitura Oana Zavoranu e de neoprit! Dupa ce le-a facut .

Valeriu Gheorghita: Este sansa istorica a poporului nostru sa punem punct acestei pandemii. Cine va fi prima persoana vaccinata in Romania

Coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID-19, medicul Valeriu Gheorghita afirma ca este sansa istorica a poporului nostru si a lumii, in general, sa punem punct acestei pandemii. El a anuntat la Digi24 cine va fi prima persoana vaccinata in Romania.

Scandalul din Consiliul Economic Social, dupa ce presedinta Asociatiei Sexul vs Barza a fost inlocuita peste noapte de Guvern cu o persoana care nici nu candidase Reactia Adrianei Radu

Mi s-a facut o mare nedreptare, am competentele si am fost aleasa fair, a scris Adriana Radu, presedinta Asociatiei Sexul vs Barza, care a fost aleasa cu 304 voturi pentru a face parte Consiliul Economic si Social, dar care a fost inlocuita peste noapte de premierul interimar Nicolae Ciuca cu Horia Nicolescu Mihai, de la Asociatia pentru Securitatea Incendiilor, care nici macar nu participase si nici nu indeplinea criteriile de eligibilitate stabilite de Guvern si societatea civila.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )