Libnet.ro
UNICEF

13:30

Romanii care se vor vaccina antiCOVID-19 vor primi o adeverinta in romana si in engleza. La ce foloseste

Hotnews Hotnews,
 Romanii care se vor vaccina antiCOVID-19 vor primi o adeverinta in romana si in engleza. La ce foloseste

Romanii care se vor vaccina antiCOVID-19 vor primi o adeverinta, pe hartie sau in format electronic, in limba romana si in limba engleza. Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare, sustine ca acesta nu este un pasaport epidemiologic, ci un document medico-legal in care se va preciza seria si lotul vaccinului, precum si alte date tehnice. continuă pe Hotnews

Romanii care vor primi si 8.000 de lei pe luna pentru acest job. Ce trebuie sa faci daca vrei sa-i primesti

La nivelul Consiliilor judetene si al Capitalei, se vor demara noi actiuni de recensamant al populatiei. Au trecut aproape zece ani de la ultimul recensamant facut in Bucuresti, dar si la nivel national. Noua actiune va avea loc anul viitor, iar asta implica personal recenzor. Asa ca s-ar putea sa aveti noroc, daca sunteti in .

incepe campania de vaccinare antiCovid in SUA: Oficiali de la Casa Alba urmau sa fie printre primii care vor fi vaccinati, insa Trump s-a opus UPDATE

Oficiali ai administratiei Trump urmau sa fie printre primele persoane care vor fi vaccinate impotriva Covid-19, potrivit unor surse citate luni dimineata de BBC News. Presedintele Donald Trump a blocat insa aceasta initiativa, cerand ca planurile sa fie revizuite. Potrivit surselor citate de BBC News personalul de la Casa Alba urma sa fie vaccinat cu vaccinul PfizerBioNTech in cursul acestei saptamani. Presedintele in exercitiu,care a fost infectat cu noul coronavirus, a precizat ca se va vaccina la momentul potrivit.

Schimbari majore pentru romanii care merg in Marea Britanie. Se intampla de la 1 ianuarie 2021

Se anunta schimbari majore pentru romanii care merg in Marea Britanie. Totul se intampla de la 1 ianuarie 2021, odata cu devenirea realitate a Brexitului. Cu ce schimari vine Brexit. Totul intra in vigoare de la 1 ianuarie Calatoriile din Uniunea Europeana spre Marea Britanie vor deveni mult mai complicate incepand cu 1 ianuarie 2021.

Ce se intampla cu victimele gruparii din care Alex Bodi face parte. Politia Romana e in alerta

Noi detalii din cazul controversat care-l are protagonist pe unul din cei mai vizuali afaceristi de la noi. Ce se intampla acum cu victimele gruparii din care face parte Alex Bodi? Situatia se arata a fi din ce in ce mai stufoasa pentru Politia Romana care ramane in alerta. Detalii dosar Alex Bodi. Ce se .

Romanii care vin din Italia de sarbatori nu mai trebuie sa stea in carantina

Guvernul a actualizat lista tarilor cu risc epidemiologic ridicat. Cei care se intorc din aceste tari trebuie sa intre in izolare. De pe lista tarilor cu risc epidemiologic a fost scoasa Italia, romanii care se intorc in tara de sarbatori nu mai sunt obligati sa stea in carantina sau izolare. Autoritatile precizeaza ca masura se aplica imediat.

Romanii care merg in Malta trebuie sa prezinte un test PCR cu rezultat negativ pentru COVID

Autoritatile malteze au revizuit conditiile de intrare in Malta, in contextul pandemiei de COVID-19, iar Romania a fost inclusa pe lista statelorzonelor cu cod portocaliu. Astfel, romanii care merg in Malta trebuie sa prezinte un test PCR cu rezultat negativ pentru SARS-CoV-2.

CJ Sibiu vrea sa acorde sprijin companiilor care vor opera zboruri regulate pe Aeroportul International Sibiu

Consiliul Judetean Sibiu vrea sa acorde sprijin financiar companiilor care vor opera zboruri regulate pe Aeroportul International Sibiu, intrucat in lunile in care activitatea a fost suspendata, traficul de pasageri a scazut cu peste 85%. Bugetul schemei este de 1,6 milioane de euro.

Adeverinta pentru romanii vaccinati impotriva COVID-19. Valeriu Gheorghita: Va fi emisa pe suport de hartie sau in format electronic, in romana si engleza

Romanii care se vor vaccina impotriva COVID-19 vor primi o adeverinta pe suport de hartie sau in format electronic, in limba romana si in engleza. Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de.

Horoscop zilnic - miercuri, 16 decembrie 2020. Acestia sunt nativii care vor primi o surpriza in bani

Ziua de miercuri, 16 decembrie aduce o serie de schimbari in viata nativilor Capricorn. Persoanele singure si-ar putea gasit jumptatea, mai ales daca sunt deschisi la comunicare si dialog. Nativii Berbec se vor.

Calitatile de care vor avea nevoie angajatii in perioada urmatoare, identificate de expertii in resurse umane

Angajatii vor trebui sa invete continuu, sa se adapteze, colaboreze, sa aiba abilitati de comunicare si sa fie creativi. Aceste abilitati sunt cateva dintre cele mentionate de trei experti in resurse umane in cadrul unei conferinte online organizata de Oxygen Events.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2458 seconds )