Libnet.ro
UNICEF

20:45

Cine a provocat incendiul de la New York, care s-a soldat cu moartea a 12 persoane

Antena3 Antena3,
Cine a provocat incendiul de la New York, care s-a soldat cu moartea a 12 persoane

Un copil in varsta de trei ani si jumatate care se juca la aragaz a declansat joi incendiul de la New York, soldat cu moartea a 12 persoane, a anuntat vineri comandantul pompierilor locali, Daniel. continuă pe Antena3

Incendiul de la New York, in care au murit 12 persoane, a fost provocat de un copil de trei ani. Nici nu vedeam usa din cauza fumului

Un copil in varsta de trei ani si jumatate care se juca la aragaz a declansat joi incendiul care s-a soldat cu 12 morti - inclusiv patru copii -, a anuntat vineri seful pompierilor din New York, Daniel Nigro, relateaza AFP.

SUA: INCENDIU puternic la New York, soldat cu 12 morti (FOTO, VIDEO)

Cel putin 12 persoane si-au pierdut viata intr-un incendiu izbucnit intr-o cladire din cartierul Bronx, din New York, relateazaAgerpres. Primarul orasului New York Bill de Blasio a.

Revolta unui roman, la New York. De ziua descotorosirii, un barbat a stiut exact de ce vrea sa scape: PSD si Liviu Dragnea (VIDEO)

Ca in fiecare an, pe 28 decembrie, numerosi americani s-au strans in Times Square, New York, si au asternut pe foi amintirile, obiceiurile sau lucrurile din 2017 de care vor sa se.

Americanii nu aud in fiecare zi asa ceva: Manelele rasuna dintr-un taxi la New York(VIDEO)

Romanii care traiesc visul american au luat cu ei si obiceiurile din tara noastra. Un taximetrist care lucreaza in New York a surprins pe toata lumea dupa ce a fost filmat in trafic.

Imagini socante: Accident provocat de un sofer care a suferit o criza de epilepsie la volan - VIDEO

Imagini socante au fost facute publice de la accidentul din centrul municipiului Suceava, provocat de un tanar care a suferit o criza de epilepsie la volan. Pe filmuletul surprins de camera de bord a.

Cine sunt reprezentantii organizatiilor civice care vor discuta cu Tudose despre Legile Justitiei

Premierul Mihai Tudose se va intalni miercuri, la ora 11. 00, la Palatul Victoria, cu reprezentantii a 43 de organizatii civice, care i-au cerut o discutie privind Legile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )