Libnet.ro
UNICEF

07:45

Incendiul de la New York, in care au murit 12 persoane, a fost provocat de un copil de trei ani. Nici nu vedeam usa din cauza fumului

Adevărul Adevărul,
Incendiul de la New York, in care au murit 12 persoane, a fost provocat de un copil de trei ani. Nici nu vedeam usa din cauza fumului

Un copil in varsta de trei ani si jumatate care se juca la aragaz a declansat joi incendiul care s-a soldat cu 12 morti - inclusiv patru copii -, a anuntat vineri seful pompierilor din New York, Daniel Nigro, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Cine a provocat incendiul de la New York, care s-a soldat cu moartea a 12 persoane

Un copil in varsta de trei ani si jumatate care se juca la aragaz a declansat joi incendiul de la New York, soldat cu moartea a 12 persoane, a anuntat vineri comandantul pompierilor locali, Daniel.

SUA: INCENDIU puternic la New York, soldat cu 12 morti (FOTO, VIDEO)

Cel putin 12 persoane si-au pierdut viata intr-un incendiu izbucnit intr-o cladire din cartierul Bronx, din New York, relateazaAgerpres. Primarul orasului New York Bill de Blasio a.

Cel putin 12 persoane au murit intr-un incendiu izbucnit intr-o cladire din New York

Cel putin 12 persoane si-au pierdut viata intr-un incendiu izbucnit intr-o cladire din cartierul Bronx, din New York.

Cel putin 12 persoane au murit intr-un incendiu izbucnit intr-o cladire din Bronx

Cel putin 12 persoane si-au pierdut viata intr-un incendiu izbucnit intr-o cladire din cartierul Bronx, din New York.

Americanii nu aud in fiecare zi asa ceva: Manelele rasuna dintr-un taxi la New York(VIDEO)

Romanii care traiesc visul american au luat cu ei si obiceiurile din tara noastra. Un taximetrist care lucreaza in New York a surprins pe toata lumea dupa ce a fost filmat in trafic.

Revolta unui roman, la New York. De ziua descotorosirii, un barbat a stiut exact de ce vrea sa scape: PSD si Liviu Dragnea (VIDEO)

Ca in fiecare an, pe 28 decembrie, numerosi americani s-au strans in Times Square, New York, si au asternut pe foi amintirile, obiceiurile sau lucrurile din 2017 de care vor sa se.

Cazul cutremurator al unei tinere care a murit fiindca a fost refuzata cu cinism de medicul Mihai Lucan

In ziua in care Mihai Lucan era audiat la Bucuresti, Emanuel Ungureanu, cel de la care a pornit dosarul DIICOT, a fost la mormantul Adinei Bleotu: Sunt aici pentru ca am promis acum multi.

Subiectele zilei:Noapte linistita, vremuri tulburi si majoritati tiranice;Craciun in Ferentari: Vreau ca acesti copii sa nu repete greselile mele si sa invete carte;Cazul cutremurator al Adinei, tanara care a murit fiindca a fost refuzata cu cinism de Mi

Raid al politistilor la taximetristii din aeroportul din Cluj; ce au descoperit. Inca un raid al politistilor in aeroportul din. Grupurile de nazisti si oameni care cred in suprematia rasei albe sunt eliminate de pe Internet. Schimbarea, care face parte dintr-o politica noua.

Oribil asasinat de Craciun. Un cuplu de lesbiene si cei doi copii ai lor au fost macelariti in propria casa

Incident socant de Craciun. Doua lesbiene din New York si copiii lor au fost gasiti morti in casa, in a doua zi de Craciun, pe 26 decembrie Astfel,o femeie de 36 de ani, alaturi de copiii sai,.

Explozie intr-un supermarket din Sankt Petersburg. Zece persoane au fost ranite

Cel putin zece persoane au fost ranite in urma unei explozii care a avut loc in dupa-amiaza zilei de miercuri, in supermarketul Perekriostok, din Sankt Petersburg, informeazaReuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )