Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cine ar putea fi candidatul PNL la alegerile pentru Primaria Capitalei

Antena3 Antena3,
Cine ar putea fi candidatul PNL la alegerile pentru Primaria Capitalei

Ludovic Orban a anuntat ca, in ceea ce priveste optiunea PNL pentru Primaria Capitalei, sunt testati mai multi candidati posibili, intre care se numara chiar presedintele PNL Violeta Alexandru, ori deputatul independent Nicusor Dan. continuă pe Antena3

in sondajul PNL pentru Primaria Capitalei a fost inclus un al cincilea candidat

Ludovic Orban a declarat vineri seara, intr-o emisiune la TVR, ca PNL masoara in sondaje cinci potentiali candidati din interiorul partidului pentru Primaria Bucuresti. Premierul a lasat sa se inteleaga ca cel de-al cincilea candidat masurat este un membru al Guvernului.

Secretarul general al liberalilor: PNL trebuie sa aiba propriul candidat la Primaria Capitalei

PNL trebuie sa aiba propriul candidat la Primaria Capitalei, a sustinut Robert Sighiartau, secretar general al partidului. in ultimele saptamani, declaratii similare au facut si alti lideri ai partidului, i.

Gabriela Firea, ironii la adresa PNL: N-au decat sa-l invite liberalii si pe Brad Pitt sa candideze pentru Primaria Capitalei

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a sustinut, sambata, la Antena 3, ca nu este pasionata de ceea ce se intampla in PNL si ca liberalii nu au decat sa il invite pe actorul american Brad Pitt pentru a se inscrie in cursa pentru conducerea Primariei Bucuresti.

PNL anunta candidatul pentru Primaria Ploiesti.

PNL Prahova, care are in prezent primar in municipiul Ploiesti in persoana lui Adrian Dobre, a anuntat, vineri, ca il sustine pentru Primaria Ploiesti pe fostul primar din perioada 2008-2012, Andrei Volosevici. Fost membru ALDE, acesta a semnat adeziunea chiar in conferinta de presa.

Primaria Capitalei incearca sa arunce vina pe ELCEN pentru lipsa caldurii in sectoarele 2 si 3.

ELCEN sustine ca Primaria Capitalei incearca sa arunce vina pe ELCEN pentru lipsa caldurii in sectoarele 2 si 3 si ca Termoenergetica a avut o avarie majora vineri seara la ora 22:40, astfel ca nu cresterea tranzitorie a temperaturii se afla la originea situatiei create.

Ochelari pentru copiii cu probleme de vedere: cum functioneaza proiectul finantat de Primaria Capitalei

Primarul Capitalei anunta proiectul Clar pentru copii, prin care Primaria Capitalei va deconta contravaloarea unei perechi de ochelari pentru copii, in limita a 500 de lei. Bugetul proiectului, care se va derula pe o perioada de doi ani este de 2 milioane de lei.

PRIMARIA CAPITALEI: Stocurile de material si solutii antiderapante se ridica la 21.260 de tone

Primaria Capitalei anunta ca, avand in vedere ca sunt prognozate ninsori, temperaturi scazute si ghetus, sunt pregatite sa intervina pana la 741 de utilaje si 415 operatori. De asemenea, stocurile de material si solutii antiderapante se ridica la 21. 260 de tone.

FOTO Cum vrea Primaria Capitalei sa rezolve haosul de pe Prelungirea Ghencea

Primaria Capitalei vrea sa decongestioneze una dintre cele mai aglomerate zone din Capitala - Prelungirea Ghencea - printr-un proiect de amploare - Penetratie Prelungirea Ghencea - Domnesti si Supralargire Bulevardul Ghencea - aflat in desfasurare, in grafic, potrivit unui comunicat al Primariei Generale.

Digi 24: Proiectul SF prin care Primaria Capitalei vrea sa rezolve haosul de pe Prelungirea Ghencea. Firea: Vor fi expropieri, apoi demolari FOTO

Primaria Capitalei vrea sa decongestioneze una dintre cele mai aglomerate zone din Capitala - Prelungirea Ghencea - printr-un proiect de amploare - Penetratie Prelungirea Ghencea - Domnesti si Supralargire Bulevardul Ghencea - aflat in desfasurare, in grafic, potrivit unui comunicat al Primariei Generale.

Candidatul PNL la Primaria Iasi s-a anuntat

Deputatul Marius Bodea, presedintele Organizatiei Municipale Iasi a PNL a declarat ca el va fi candi.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )