Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cine salta potul de 130 de milioane de euro pentru construirea autostrazii Dunarii, intre Galati si Braila

Adevărul Adevărul,
Cine salta potul de 130 de milioane de euro pentru construirea autostrazii Dunarii, intre Galati si Braila

Drumul are 11 kilometri, ceea ce duce costul mediu pe kilometru la aproape 12 milioane de euro. Licitatia este in derulare de peste sase luni, fiind de doua ori suspendata din motive tehnice. La final, s-au adunat cinci oferte ale unor grupuri de firme ce includ parteneri romani si straini. continuă pe Adevărul

Fond de investitii de 92 milioane euro pentru startup-uri IT cu proiecte post-COVID

Fondul de investitii Partech anunta un nou buget de 92 milioane de euro pentru startup-uri IT cu proiecte in domenii precum sanatate, servicii, ecommerce, mobilitate si computing, care sa ajute la repornirea economiei dupa perioada pandemiei COVID-19.

Abatorul Peris investeste doua milioane de euro pentru marirea capacitatii de productie si ambalare

Abatorul Peris, una dintre cele mai mari si moderne unitati de procesare a carnii de porc din Romania, anunta o investitie in valoare de 2 milioane de euro pentru marirea capacitatii de productie si ambalare pentru sectiile de procesare carne ale.

Ajutor pentru fermierii afectati de seceta: 40 milioane euro pentru asigurarea culturilor

Ministerul Agriculturii a anuntat ca, la jumatatea lunii mai, va relansa o submasura din cadrul Programului National de Dezvoltare Rurala 2014 2020. Aceasta prevede finantarea primelor de asigurare a.

Booking.com primeste o amenda de 7 milioane Euro in Ungaria

Consiliul Concurentei din Ungaria GVH) a amendat operatorul platformei de rezervari de cazare si hoteluri online Booking. com cu 7 milioane de euro pentru practici de business neloiale, reclama inselatoare si presiuni psihologice asupra consumatorilor.

Guvernul Romaniei a aprobat ajutorul umanitar de 3,5 milioane de euro pentru Republica Moldova

Guvernul Romaniei a aprobat joi, 31 aprilie, acordarea unui ajutor umanitar pentru Republica Moldova in valoare de 3,5 milioane de euro, menit sa contribuie la lupta impotriva raspandirii COVID-19.

Transgaz va plati dividende de 37 de milioane de euro pentru anul 2019

In plina criza generata de pandemie, Transgaz a decis sa achite actionarilor dividende de peste 37 de milioane de euro, se arata intr-o informare trimisa Bursei de Valori Bucuresti.

New York a platit 69 milioane dolari pentru ventilatoare unui inginer, dupa o simpla postare pe Twitter Echipamentele n-au mai ajuns niciodata in spitale

Autoritatile statuli New York au platit 69 milioane dolari pentru ventilatoare respiratorii unui inginer care nu are niciun fel de experienta in productia sau distributia de astfel de aparatura, dupa o simpla postare pe Twitter, adresata lui Donald Trump. Echipamentele n-au mai ajuns in spitale, iar autoritatie incearca sa-si recupereze banii, scrie Business Insider.

Cu statiunile goale in minivacanta de 1 Mai, cei cu afaceri in turism fac bilantul pierderilor: Cred ca se ridica undeva la 60 de milioane euro in comparatie cu anul trecut

Litoralul romanesc este gol, iar pierderea este a tuturor si se ridica undeva la 60 de milioane de euro, numai pentru perioada de 1 mai, a declarat vineri, pentru Agerpres, Cristian Barhalescu, vicepresedinte al Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism pentru regiunea sud-est.

Se lucreaza la reteaua de canalizare in cartierul Magureni. Investitia se ridica la 1,3 milioane de euro

Primaria Municipiului Calarasi a anuntat stadiul lucrarilor la reteaua de canalizare pluviala si menajera din Cartierul Magureni PT + executie), proiect cu o valoare de 6. 730 lei inclusiv TVA aproximativ 1,3 milioane euro).

Comisia Europeana ne aloca 1 miliard euro pentru IMM-uri

Marcel Bolos, ministrul Fondurilor Europene, a anuntat, intr-o dezbatere online gazduita de Consiliul National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii, o crestere de pana la 1 miliard euro a sumei alocate relansarii operatorilor economici.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )