Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cu cine s-ar fi combinat Livian dupa despartirea de iubita. Indiciu: e fosta concurenta Puterea Dragostei

Playtech Playtech,
Cu cine s-ar fi combinat Livian dupa despartirea de iubita. Indiciu: e fosta concurenta Puterea Dragostei

Livian, care abia despartit de Florentina, are o relatie cu Ligi, fosta sa colega a lui de la emisiunea Puterea dragostei, de la Kanal D? De altfel, nu este prima data cand fanii Puterea Dragostei vorbesc despre o posibila relatie dintre Livian si Ligi, indeosebi ca blonda apare de multe ori in apropierea castigatorului sezonului . continuă pe Playtech

Bianca Dragusanu a luat decizia radicala. Acum e clar, in ce lux sta dupa despartirea de Alex Bodi

Desi toata lumea se astepta ca dupa despartirea de Alex Bodi sa ia o pauza, Bianca Dragusanu a luat decizia radicala. Sta in lux si este rasfatata de unul dintre cei mai de temut barbati din lume. Cu cine locuieste acum Bianca Dragusanu Bianca Dragusanu a luat decizia radicala dupa despartirea de Alex Bodi. Afaceristul .

Categoria de romani care va fi vaccinata gratuit anti-covid-19. Cine e pe lista, dupa armata si politie

Nu exista inca un vaccin viabil pe piata, in afara de cel de la Pfizer. Guvernul Romaniei a generat deja STRATEGIA DE VACCINARE iMPOTRIVA COVID-19 iN ROMANIA. Este un docment oficial publicat de autoritati, din care aflam care vor fi planurile de vaccinare la nivel national. Planul guvernantilor pe marginea unui vaccin care nu exista .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )