Libnet.ro
UNICEF

06:15

Bianca Dragusanu a luat decizia radicala. Acum e clar, in ce lux sta dupa despartirea de Alex Bodi

Playtech Playtech,
Bianca Dragusanu a luat decizia radicala. Acum e clar, in ce lux sta dupa despartirea de Alex Bodi

Desi toata lumea se astepta ca dupa despartirea de Alex Bodi sa ia o pauza, Bianca Dragusanu a luat decizia radicala. Sta in lux si este rasfatata de unul dintre cei mai de temut barbati din lume. Cu cine locuieste acum Bianca Dragusanu Bianca Dragusanu a luat decizia radicala dupa despartirea de Alex Bodi. Afaceristul . continuă pe Playtech

Noul milionar cu care Bianca Dragusanu flirteaza. Ce mesaj i-a transmis

Bianca Dragusanu si-a luat gandul de la Alex Bodi. in timp ce acesta pare ca nu mai stie pe unde sa-si scoata camasa, cunoscutul designer e in flirturi cu un alt milionar. Ce mesaj i-a transmis si cum decurg lucrurile intre cei doi? Bianca Dragusanu l-a uitat defintiv pe Alex Bodi. Cu ce milionar flirteaza .

Bianca Dragusanu si turcul ei au dat cartile pe fata. Ce au spus si despre Alex Bodi

Bianca Dragusanu pare sa nu fie de acord cu ideea de si la bine si la greu. Alex Bodi este in arest si risca sa petreaca foarte mult timp dupa gratii. Astfel ca Bianca Dragusanu pare gata sa se reorienteze, iar alesul inimii ar fi turcul Cengiz S305;klaro287;lu. Acesta din urma s-a prezentat in fata .

Bianca Dragusanu i-a uimit pe fani. Mesajul de dragoste dat chiar aseara tarziu

Bianca Dragusanu i-a uimit pe fani cu mesajul de dragoste publicat aseara tarziu. Vedeta a postat, pe contul de Instagram, o fotografie insotita de o declaratie de iubire vesnica, spre surprinderea tuturor. Cui i-a jurat Bianca Dragusanu iubire vesnica Ieri, 3 decembrie, Catalin Botezatu a implinit 54 de ani, iar printre persoanele care au dorit .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )