Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cine sunt actorii din serialul Vlad de la PRO TV. Distributie de exceptie pentru sezonul 2

Playtech Playtech,
Cine sunt actorii din serialul Vlad de la PRO TV. Distributie de exceptie pentru sezonul 2

Serialul Vlad de la PRO TV revine pe micile ecrane. Echipa a demarat inca din 27 mai productia celui de-al doilea sezon, ce urmeaza sa fie difuzat in aceasta toamna. Planul de razbunare al personajului eponim, jucat de Adrian Nartea, continua. Ce actori i se alatura? Cine sunt actorii din serialul Vlad de la PRO . continuă pe Playtech

Cati bani primesc actorii din Las Fierbinti. Cei de la PRO TV cheltuie sume uriase pentru un episod cu Bobonete si Giani

Multi se intreaba care sunt salariile actorilor lor preferati din Las Fierbinti. Fanii au presupus bine, preferatii lor sunt si cei mai bine platiti. Cat castiga Bobonete si Giani in comedia iubita de romani care ilustreaza unu la unu viata la tara. Ce salarii au Bobonete si Giani in Las Fierbinti? Salariile actorilor cu roluri .

Cine sunt parintii fetei pline de sange din Galati si de ce a ajuns la casa de copii

Cine este, de fapt, copila plina de sange din Galati? Romania, din nou separata de o lume normala, dupa cazul revoltator din Galati. Dezgustarea romanilor a atins un nivel mai inalt la adresa autoritatilor dupa ce fata, in soc hemoragic, cerea ajutor de la politia care vorbea cu ea prin geamul deschis al masinii. Cum .

HOROSCOP. Cele mai timide zodii: cine sunt introvertitii horoscopului

HOROSCOP Taur Cei nascuti sub acest semn zodiacal sunt adepti ai lucrurilor simple. Taurii prefera sa stea cu picioarele pe pamant, sa aiba un cerc restrans de prieteni si aleg sa petreaca mult timp in.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )