Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cati bani primesc actorii din Las Fierbinti. Cei de la PRO TV cheltuie sume uriase pentru un episod cu Bobonete si Giani

Playtech Playtech,
Cati bani primesc actorii din Las Fierbinti. Cei de la PRO TV cheltuie sume uriase pentru un episod cu Bobonete si Giani

Multi se intreaba care sunt salariile actorilor lor preferati din Las Fierbinti. Fanii au presupus bine, preferatii lor sunt si cei mai bine platiti. Cat castiga Bobonete si Giani in comedia iubita de romani care ilustreaza unu la unu viata la tara. Ce salarii au Bobonete si Giani in Las Fierbinti? Salariile actorilor cu roluri . continuă pe Playtech

Cati bani primesc localnicii din Fierbinti pentru a aparea in serialul de la PRO TV. Oamenii sunt foarte multumiti

Cu toate ca unii se plang de alegerea producatorilor de a filma in Fierbint,i pe motiv ca le face orasul de ras, altii sunt fericiti de participarea in serialul renumit. Cati bani primesc localnicii din Fierbinti-Targ pentru a aparea pe micile ecrane? Cati bani primesc localnicii din Fierbinti pentru a aparea in serial? Majoritatea localnicilor .

De unde ii vine numele lui Celentano din Las Fierbinti. Sursa de inspiratie a celor de la PRO TV

De unde vine, de fapt, numele de Celentano? Serialul ar fi fost gol fara glumele si inteligenta practica a acestuia. Scenaristul Mimi Branescu a spus de unde s-a inspirat pentru acest personaj si de la ce a pornit totul. De unde vine numele lui Celentano din Las Fierbinti? Celentanoexista! Mimi Branescu, scenaristul serialului Las Fierbinti, .

Ce meserie avea Adrian Vancica pana sa devina Celentano din Las Fierbinti. Doar familia stie asta despre el

In varsta de 42 de ani, Adrian Vancica are o poveste de viata care poate servi oricand drept scenariu de film. Actorul, devenit celebru prin prisma personajului sau Celentano din Las Fierbinti, a povestit ce obisnuia sa faca, inainte de acest rol, pentru a-si castiga existenta. Vreme buna, el a muncit in Coreea de .

Cum arata Giani din Las Fierbinti, cand nu apare in serialul de la PRO TV. Pe strada, nu il mai recunosti

Constantin Dita, alias Giani din Las Fierbinti, spune ca umorul este trasatura pe care o are in comun cu celebrul sau personaj. in varsta de 39 de ani, actorul poate fi vazut in serialul de la Pro tv, care a cunoscut un succes urias, in piese de teatru, dar si in spectacole de stand up .

inca o finantare de la Guvern pentru PRO TV. Ce serial va mai fi sponsorizat, dupa Las Fierbinti

Guvernul va mai finanta, pe langa Las Fierbinti, alt serial de la Pro Tv. Despre ce productie este vorba si cand va aparea aceasta pe micile ecrane? Guvernul finanteaza serialul Profu, de la PRO TV Pro TV primeste bani de la Guvern pentru al doilea serial care va urma sa intre pe micile ecrane din .

Antena 1 face concurenta serioasa PRO TV-ului. Cum vrea sa detroneze Las Fierbinti

Un nou serial va incepe, in aceasta toamna, la Antena 1! Este vorba despre Mangalita, care il are in rol principal pe actorul Teo Corban, pe care publicul l-a mai vazut in serialele de la Pro TV, Ai nostri, Atletico Textila, in Umbre de la HBO, dar si in lungmetrajele Pozitia copilului, Dupa Dealurisi in .

Cati bani cere Brigitte Sfat pe vila cu piscina din Timisoara. Este subevaluata!

Brigitte Sfat isi vinde vila cu piscina din Timisoara, orasul sau natal. Anuntul vedetei poate fi regasit si pe un site de imobiliare, unde bruneta mentioneaza ca pretul este si negociabil. Cati bani cere pe proprietatea cu doua corpuri de cladire? Cati bani cere Brigitte Sfat pe vila cu piscina din Timisoara La aproape o .

Lisa Marie Presley dezvaluie fata mai putin stiuta a lui Michael Jackson. Cati bani ia pentru aceste marturisiri

Lisa Marie Presley, fosta sotie a lui Michael Jackson, planuieste sa faca cunoscute detalii nestiute despre regretatul artist. Aceasta va face o serie de dezvaluire, in cadrul unui volum, in care isi va povesti viata alaturi de legendarul star. Lisa Marie Presley, dezvaluiri despre mariajul cu Michael Jackson Lisa Marie Presley, fiica lui Elvis Presley, .

inca o vedeta de la PRO TV a semnat cu Kanal D. Cine este Emil Rengle si cati bani a luat de la Romanii au talent

Fanii lui Emil Rengle sunt in extaz! Acesta va fi in juriul celui mai nou show de dans. Cunoscutul coregraf a semnat cu Kanal D, dupa reusita pe care a avut-o la Romanii au Talent. Emil Rengle, jurat la imi place dansul Vocea generatiei sale, talentat, extravagant, un artist cu acte in regula, asa il .

Cati bani primestePro TV de la Guvern pentru Profu, un nou serial de comedie

Noul serial de comedie de la Pro TV, Profu, cu Andi Vasluianu si Aida Economu in rolurile principale, va fi realizat cu bani de la Guvern. Este a doua productie a postului care primeste ajutor de la stat, dupa Vlad.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2498 seconds )