Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cine sunt artistii care expun la prima editie a salonului ARTAR

Adevărul Adevărul,
Cine sunt artistii care expun la prima editie a salonului ARTAR

Pana pe 20 noiembrie, la Biblioteca Nationala a Romaniei, Sala Pergament, publicul poate vedea prima editie a Salonului ARTAR, Salon National de Arte Vizuale. Curatorul expozitiei este Roxana Barbulescu. continuă pe Adevărul

Cine sunt romanii care cer sa iasa mai repede la pensie, pentru ca tinerii au probleme de comportament. Motivele nebanuite care apar in petitie

O petitie a inceput sa circule in aceste zile, in mediul online, fiind semnata, pana la ora actuala, de mii de romani. Multi cer sa iasa mai devreme la pensie, invocand astfel motive nebanuite. Toate acestea sunt specificate si-n respectiva petitie, unul dintre puncte facand referire si la problemele de comportament pe care le-a avea .

Forta de munca pe care Romania o iroseste. Cine sunt acesti someri

Eurostat a publicat o analiza in care Romania nu iese bine. E pe locul 25 in Uniunea Europeana si problema mai mare e ca acest clasament e despre forta de munca pe care tara noastra inca.

Clipul de care ai nevoie ca sa intelegi cine sunt Iohannis, Barna si Dancila

In regula, am ajuns la final. Sunt alegeri prezidentiale si lista e un pic prea plina. Dar, sa fim seriosi, doar cativa au sanse. Asa ca am ales trei dintre ei. Aproape crema, ce sa mai.

DAN BARNA, DESPRE O EVENTUALA DEMISIE: Nu sunt un lider care la prima dificultate sa abandoneze

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat luni ca nu va demisiona din fruntea partidului dupa ce s-a clasat pe locul al treilea in primul tur al alegerilor prezidentiale, pentru ca nu abandoneaza la prima dificultate.

Cine sunt concurentii care merg mai departe la Vocea Romaniei, dupa a doua runda de Knockout-uri: Chirila a salvat un baiat din echipa lui Smiley VIDEO

Antrenorii au format inca sase runde de knockout-uri din concurentii pe care ii au in echipele lor, care s-au duelat pentru un loc in etapa urmatoare a competitiei, iar numai sapte continua drumul la Vocea Romaniei.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2437 seconds )