Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cine sunt barbatii cu care s-ar fi batut Jador si Mario Fresh in fata clubului din Mamaia. Cantaretii si-au retras plangerea

B1 B1,
Cine sunt barbatii cu care s-ar fi batut Jador si Mario Fresh in fata clubului din Mamaia. Cantaretii si-au retras plangerea

Cantaretii Jador si Mario Fresh au fost implicati weekendul trecut intr-un conflict in statiunea Mamaia. Cei doi au fost agresati la iesirea dintr-un club din nordul nolcaitati de alti barbati. Alaturi. continuă pe B1

Cine sunt femeile care l-au acuzat de viol pe actorul Danny Masterson

Actorul american Danny Masterson, cunoscut pentru rolul interpretat in serialul That and 70s Show, a fost pus oficial sub acuzare pentru violarea a trei femei in resedinta sa din Hollywood, la inceputul anilor 2000.

Se dau 2500 de lei de la stat! Cine sunt romanii care pot beneficia de acest stimulent

Zeci de mii de angajati au primit stimulentul de risc pentru ca au tratat pacientii infectati cu coronavirus in luna mai, a anuntat Ministerul Sanatatii. Suma totala alocata stimulentelor se ridica la 81. 5 milioane de lei .

Motivul scandalului in care au fost implicati Jador si Mario Fresh: Am venit la mare sa dam legea

Jador, Lino Golden si Mario Fresh au ajuns, joi, in fata procurorilor Constanteni. La finalul audierilor, ei au surprins pe toata lumea dupa ce au anuntat ca s-au impacat cu gasca de agresori.

Tariceanu, acuzatii grave: cine sunt adevaratii responsabili de cresterea numarului de imbolnaviri cu COVID-19

Calin Popescu Tariceanu a declarat ca incercarile presedintelui Iohannis de a pune in carca opozitiei numarul mare de infectari cu coronavirus din ultimele zile sunt de-a dreptul onfensatoare.

UPDATE: Alerta cu bomba de la statia Eroilor a fost falsa! Cine este cel care a sunat la 112 pentru a da alarma?

Alerta cu bomba de la statia Eroilor a fost una falsa. in urma verificarilor, politistii au stabilit ca apelul este fals si ca barbatul care a dat alarma are 55 de ani si este din Olt.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2527 seconds )