Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cine sunt castigatorii Festivalului de Film de la CANNES 2016

România Liberă România Liberă,
 Cine sunt castigatorii Festivalului de Film de la CANNES 2016

Editia din 2016 a Festivalului de Film de la Cannes se incheie, duminica, cu gala care incepe la ora 20. 00, cand vor fi anuntati si mari castigatori. in cursa pentru castigarea unor trofee au ramas si patru productii romanesti, trei lungmetraje - Sieranevada, de Cristi Puiu, Bacalaureat, de Cristian Mungiu, Caini, de Bogdan Mirica - si scurtmetrajul :15 p. m. sfarsitul lumii, de Catalin Rotaru si Gabi Virginia Sarga, . continuă pe România Liberă

LIVE VIDEO. CANNES 2016: Duminica, ultima zi de festival. Bacalaureat, printre filmele favorite la marele premiu

Editia din 2016 a Festivalului de Film de la Cannes se incheie, duminica, cu gala care incepe la ora 20. 00, cand vor fi anuntati si mari castigatori. in cursa pentru castigarea unor trofee au ramas si patru productii romanesti, trei lungmetraje - Sieranevada, de Cristi Puiu, Bacalaureat, de Cristian Mungiu, Caini, de Bogdan Mirica - si scurtmetrajul :15 p. m. sfarsitul lumii, de Catalin Rotaru si Gabi Virginia Sarga, .

CANNES 2016. Ken Loach, cu filmul I, Daniel Blake, premiul Palme dOr

Regizorul britanic Ken Loach a obtinut duminica a doua oara trofeul Palme d'Or la Festivalul de la Cannes cu filmul I, Daniel Blake, care denunta sistemul de acordare a ajutorului social.

Cannes 2016: Filmul Album, o coproductie cu participare romaneasca, premiat in sectiunea Semaine de la Critique

Filmul Cannes 2016 - Filmul Album, o coproductie cu participare romaneasca, premiat in sectiunea Semaine de la Critique, de Mehmet Can Merto287;lu, o coproductie cu participare romaneasca, a fost recompensat, joi seara, la Cannes, cu premiul Revelation France 4, in sectiunea Semaine de la Critique, au anuntat organizatorii evenimentului.

CANNES 2016. Cristian Mungiu, premiul pentru regie cu pelicula Bacalaureat

Regizorul Cristian Mungiu a primit premiul pentru cea mai buna regie, pentru filmul Bacalaureat, ex aequo cu cineastul Olivier Assayas, regizorul filmului Personal Shopper, la.

Cannes 2016: eleganta fara tocuri, costume barbatesti si stilul Cenusaresei Moderne FOTO

Celebritatiile au stralucit in haine de designer pe covorul rosu intins cu ocazia editiei cu numarul 69 a Festivalului de Film de la Cannes, ultimele tendinte, precum si controvesele vestimentare starnite de actrite precum Julia Roberts si Susan Sarandon regasindu-se printre subiectele fierbinti ale momentului.

Controverse pe covorul rosu de la Cannes 2016. Actrita Blake Lively, acuzata de rasism: inca o femeie alba si bogata ia in deradere persoanele de culoare FOTO

Actrita americana Blake Lively 28 de ani) a fost apreciata pentru tinutele purtate pe covorul rosu al Festivalului de Film de la Cannes, dar a reusit sa starneasca si controverse din cauza unei imagini si a unei descrieri neinspirate.

Cannes 2016: Regizorul roman Cristian Mungiu a castigat premiul pentru regie cu lungmetrajul Bacalaureat

Regizorul roman Cristian Mungiu a castigat, duminica, premiul pentru regie cu lungmetrajul Bacalaureat, in cadrul celei de-a 69-a editii a Festivalului International de Film de la.

Anca Pop si Emil Rengle, romanii invitati de Warner Music Group la Cannes 2016

Cantareata Anca Pop si coregraful Emil Rengle au fost singurii romani invitati la conferinta internationala Warner Conference de la Cannes, organizata de una dintre cele mai mari case de productie muzicala din lume.

Victorie uriasa pentru Romania, la Festivalul de Film de la Cannes

Lungmetrajul Caini, regizat de Bogdan Mirica, a obtinut premiul Federatiei Internationale a Criticilor de Film, in sectiunea Un Certain Regard. Totodata, coproductia romaneasca.

REVISTA PRESEI. Cine sunt noii sclavi ai Europei

Desi suntem in secolul XXI, exista cetateni carora li se incalca flagrant drepturile, iar ei se complac in aceasta situatie, avertizeaza jurnalistii.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2644 seconds )