Libnet.ro
UNICEF

20:30

Cine sunt cei cinci judecatori de la Curtea Suprema pe care ii contesta Liviu Dragnea

Adevărul Adevărul,
Cine sunt cei cinci judecatori de la Curtea Suprema pe care ii contesta Liviu Dragnea

Completul de judecata contestat, vineri, de presedintele PSD, Liviu Dragnea, care ar trebui sa judece apelul in dosrul angajarilor fictive de la Directia pentru Protectia Copilului Teleorman este format din patru judecatoare si un judecator:Rodica Cosma, Valentin Selaru, Simona Nenita, Maria Vasile, si Alina Ioana Ilie. continuă pe Adevărul

Au ramas doar 11! Dragnea, nemultumit de noua din cei 20 de judecatori din completele penale de la Curtea Suprema

O data cu contestarea noului complet de judecata de la Curtea Suprema, Liviu Dragnea se arata nemultumit de noua din cei 20 de magistrati, titulari si supleanti, care fac parte din completele penale de la Curtea Suprema.

Liviu Dragnea contesta si noul complet de la instanta suprema care judeca recursul n dosarul angajarilor fictive

Liviu Dragnea contesta la Curtea de Apel Bucuresti si noul complet de cinci judecatori, tras la sorti in 9 noiembrie in urma deciziei Curtii Constitutionale si care ar trebui sa judece dosarul in care liderul PSD a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare.

Liviu Dragnea contesta si completul de cinci judecatori desemnat prin tragere la sorti

Curtea de Apel Bucuresti a ramas in pronuntare, vineri, in procesul in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, contesta modul de tragere la sorti a completurilor de cinci judecatori de la Instanta.

Comisia Europeana, multumita de amendamentele propuse la controversata lege privind Curtea Suprema a Poloniei

Comisia Europeana este multumita de amendamentele propuse la legea privind Curtea Suprema a Poloniei, a transmis joi un purtator de cuvant al executivului european, citat de Reuters. Amintim ca, sub presiunea UE, Varsovia a facut un pas inapoi in controversata reforma a Curtii Supreme, partidul conservator aflat la putere venind cu un proiect de modificare a contestatei legislatii.

Liviu Dragnea contesta si noul complet de la instanta suprema, care ar judeca recursul la condamnarea cu executare

Liviu Dragnea, liderul PSD, contesta si noul complet de la instanta suprema, care ar urma sa-i judece recursul la condamnarea cu trei ani si jumatate inchisoare cu executare pe care a primit-o in dosarul angajarilor fictive din Teleorman, informeaza.

UPDATE Liviu Dragnea contesta si noul complet de la instanta suprema, care ar judeca recursul la condamnarea cu executare

Liviu Dragnea, liderul PSD, contesta si noul complet de la instanta suprema, care ar urma sa-i judece recursul la condamnarea cu trei ani si jumatate inchisoare cu executare pe care a primit-o in dosarul angajarilor fictive din Teleorman, informeaza.

UPDATE Liviu Dragnea contesta si noul complet de la instanta suprema care judeca recursul n dosarul angajarilor fictive. El cere sesizarea Curtii Constitutionale

Liviu Dragnea a cerut, prin avocati, sesizarea Curtii Constitutionale in procesul prin care contesta componenta noului complet de 5 judecatori, iar Curtea de Apel Bucuresti - Sectia de contencios a ramas in pronuntare. Noul complet de 5 judecatori care trebuie sa judece dosarul in care liderul PSD a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare a fost tras la sorti in 9 noiembrie, in urma deciziei Curtii Constitutionale.

Completul de cinci judecatori iCCJ repune pe rol dosarul Maternitatea, in care Victor Mocanu primise condamnare la inchisoare

Dosarul Maternitatea in care fostul presedinte al Consiliului Judetean Buzau, Victor Mocanu, a fost condamnat la 3 ani si jumatate de inchisoare pentru abuz in serviciu, a fost repus pe rol, dupa decizia noului complet de cinci magistati ai inaltei Curti.

Cine sunt politistii care l-au prins pe barbatul care a agresat o tanara in scara blocului

Ministerul Afacerilor Interne a publicat o fotografie cu cei trei politisti care l-au prins pe barbatul care a agresat o tanara in scara unui bloc din Alba Iulia. Ei sunt Daniel, Madalin si Marcel.

Dovada. Cine sunt cei 24 de lideri PSD care au semnat scrisoarea anti-Dragnea. Sase au fost executati, doi au fost promovati. Fifor, printre pucisti

24 de lideri ai PSD au semnat pentru demiterea lui Liviu Dragnea in urma cu doua luni. O parte dintre acestia au fost executati: Gabriela Firea, Paul Stanescu, Victor Negrescu, Adrian Tutuianu, Marian Neacsu si Mihai Fifor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )