Libnet.ro
UNICEF

18:45

Liviu Dragnea contesta si noul complet de la instanta suprema care judeca recursul n dosarul angajarilor fictive

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea contesta si noul complet de la instanta suprema care judeca recursul n dosarul angajarilor fictive

Liviu Dragnea contesta la Curtea de Apel Bucuresti si noul complet de cinci judecatori, tras la sorti in 9 noiembrie in urma deciziei Curtii Constitutionale si care ar trebui sa judece dosarul in care liderul PSD a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare. continuă pe Hotnews

UPDATE Liviu Dragnea contesta si noul complet de la instanta suprema care judeca recursul n dosarul angajarilor fictive. El cere sesizarea Curtii Constitutionale

Liviu Dragnea a cerut, prin avocati, sesizarea Curtii Constitutionale in procesul prin care contesta componenta noului complet de 5 judecatori, iar Curtea de Apel Bucuresti - Sectia de contencios a ramas in pronuntare. Noul complet de 5 judecatori care trebuie sa judece dosarul in care liderul PSD a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare a fost tras la sorti in 9 noiembrie, in urma deciziei Curtii Constitutionale.

Liviu Dragnea contesta si noul complet de la instanta suprema, care ar judeca recursul la condamnarea cu executare

Liviu Dragnea, liderul PSD, contesta si noul complet de la instanta suprema, care ar urma sa-i judece recursul la condamnarea cu trei ani si jumatate inchisoare cu executare pe care a primit-o in dosarul angajarilor fictive din Teleorman, informeaza.

UPDATE Liviu Dragnea contesta si noul complet de la instanta suprema, care ar judeca recursul la condamnarea cu executare

Liviu Dragnea, liderul PSD, contesta si noul complet de la instanta suprema, care ar urma sa-i judece recursul la condamnarea cu trei ani si jumatate inchisoare cu executare pe care a primit-o in dosarul angajarilor fictive din Teleorman, informeaza.

Dragnea contesta si noul complet de judecata

Seful PSD Liviu Dragnea contesta si noul complet de judecata, transmite Digi 24. Este vorba despre judecatorii ICCJ trasi la sorti la inceputul lunii.

Liviu Dragnea contesta si completul de cinci judecatori desemnat prin tragere la sorti

Curtea de Apel Bucuresti a ramas in pronuntare, vineri, in procesul in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, contesta modul de tragere la sorti a completurilor de cinci judecatori de la Instanta.

Cine sunt cei cinci judecatori de la Curtea Suprema pe care ii contesta Liviu Dragnea

Completul de judecata contestat, vineri, de presedintele PSD, Liviu Dragnea, care ar trebui sa judece apelul in dosrul angajarilor fictive de la Directia pentru Protectia Copilului Teleorman este format din patru judecatoare si un judecator:Rodica Cosma, Valentin Selaru, Simona Nenita, Maria Vasile, si Alina Ioana Ilie.

Liviu Dragnea, in razboi cu inalta Curte de Casatie si Justitie: A contestat si noul complet de judecata intocmit dupa tragerea la sorti (VIDEO)

Dupa ce s-a opus primului complet de 5 judecatori care trebuie sa pronunte sentinta finala in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman, Liviu Dragnea nu este de acord nici cu completul pe care l-a.

Stenograme incediare: Replici dure intre Liviu Dragnea si liderul ALDE: De la ce a pornit totul

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, si liderul ALDE european, Guy Verhofstadt, au avut un schimb dur de replici cu ocazia intalnirii pe care au avut-o miercuri privind respectarea valorilor.

Liviu Dragnea se gandeste la suspendarea lui Klaus Iohannis: Tot timpul avem cel putin inca doua planuri (VIDEO)

Liviu Dragnea se gandeste la suspendarea lui Klaus Iohannis, daca presedinte va refuza numirea Liei Olguta Vasilescu la Ministerul Dezvoltarii, dupa ce a respins-o la Transporturi. in cazul in care.

Liviu Dragnea: Ma delimitez total de declaratiile lui Ilan Laufer

Liviu Dragnea, presedintele PSD, reactioneaza la declaratiile facute de Ilan Laufer, cel care il acuza pe Klaus Iohannis de antisemitism pentru ca a refuzat numirea sa la Ministerul Dezvoltarii. Ma.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )