Libnet.ro
UNICEF

23:30

Cine sunt cei 9 deputati ai minoritatilor nationale care au votat alaturi de PSD Codul penal. Votul lor a fost decisiv

Adevărul Adevărul,
Cine sunt cei 9 deputati ai minoritatilor nationale care au votat alaturi de PSD Codul penal. Votul lor a fost decisiv

Noua dintre cei 17 deputati ai minoritatilor nationale au votat alaturi de PSD si ALDE modificarile la Codul penal. Fara votul lor, PSD n-ar fi reusit sa treaca legea. UDMR nu a mai votat alaturi de Putere, astfel ca voturile minoritatile nationale au fost decisive. continuă pe Adevărul

Cine sunt cei care au votat alaturi de PSD-ALDE pentru Codul penal

Alaturi de coalitia PSD-ALDE, noua din cei 17 deputati ai minoritatilor nationale au votat pentru modificarile aduse Codului Penal, votul lor fiind decisiv, scrie G4Media.

S-a AFLAT! Cine sunt cei doi parlamentari care au inclinat balanta la votul pe Codul penal si ce legaturi au ei cu Rusia

PNL a identificat doi din parlamentarii minoritatilor care au votat, miercuri, modificarile aduse Codului Penal. Acestia sunt Miron Ignat comunitatea rusilor din Romania) si Mariana Venera Popescu Asociatia.

Ovidiu Raetchi, PNL: Doi deputati ai minoritatilor care au votat azi pentru Codul penal s-au opus unei achizitii vitale pentru securitatea nationala, in februarie

Deputatul PNL Ovidiu Raetchi, vicepresdintele Comisiei de aparare din Camera Deputatilor, sustine ca, in luna februarie, MIron Ignat si Venera Popescu, doi dintre alesii minoritatilor nationale, au fost singurii care s-au opus unei achizitii vitale pentru securitatea Romaniei. intamplator sau nu, sunt cele doua persoane care au decis astazi, prin votul lor, adoptarea Codului Penal, scrie Raetchi pe Facebook.

Cine sunt cei sapte membri ai juriului Cerbul de Aur 2018

Televiziunea Romana a dezvaluit numele celor sapte membri ai juriului care vor alege concurentii de la Cerbul de Aur 2018, festival ce are loc in perioada 29 august-2 septembrie in Piata Sfatului din Brasov.

Amendament CU DEDICATIE, adoptat in Comisia Iordache. Cine sunt BENEFICIARII

Comisia speciala privind Legile Justitiei, condusa de deputatul PSD Florin Iordache, a adoptat un amendament potrivit caruia nu va constitui marturie mincinoasa modificarea si retractarea declaratiei care a fo.

Cei doi extremisti maghiari care voiau sa detoneze un dispozitiv exploziv pe 1 decembrie 2015, condamnati la cte 5 ani de nchisoare

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) i-a condamnat, miercuri, 5 ani de inchisoare, pe Szocs Zoltan si Beke Istvan Attila, membri ai gruparii Miscarea de Tineret 64 de Comitate HVIM) din Transilvania, in cauza in care sunt acuzati ca intentionau sa detoneze un dispozitiv exploziv improvizat la manifestarile de 1 Decembrie de la Targu Secuiesc, in 2015.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )