Libnet.ro
UNICEF

23:45

Cine sunt cei care au votat alaturi de PSD-ALDE pentru Codul penal

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cine sunt cei care au votat alaturi de PSD-ALDE pentru Codul penal

Alaturi de coalitia PSD-ALDE, noua din cei 17 deputati ai minoritatilor nationale au votat pentru modificarile aduse Codului Penal, votul lor fiind decisiv, scrie G4Media. continuă pe Wall-Street Ro

S-a AFLAT! Cine sunt cei doi parlamentari care au inclinat balanta la votul pe Codul penal si ce legaturi au ei cu Rusia

PNL a identificat doi din parlamentarii minoritatilor care au votat, miercuri, modificarile aduse Codului Penal. Acestia sunt Miron Ignat comunitatea rusilor din Romania) si Mariana Venera Popescu Asociatia.

Cine sunt cei 9 deputati ai minoritatilor nationale care au votat alaturi de PSD Codul penal. Votul lor a fost decisiv

Noua dintre cei 17 deputati ai minoritatilor nationale au votat alaturi de PSD si ALDE modificarile la Codul penal. Fara votul lor, PSD n-ar fi reusit sa treaca legea. UDMR nu a mai votat alaturi de Putere, astfel ca voturile minoritatile nationale au fost decisive.

Deputatul PMP Adrian Mocanu a votat alaturi de PSD Codul penal. Fiul fostului sef al CJ Buzau, condamnat pentru abuz in serviciu, a fost exclus din partid

Noua dintre cei 17 deputati ai minoritatilor nationale si un deputat PMP, buzoianul Adrian Mocanu, au votat alaturi de PSD si ALDE modificarile la Codul penal. Fara votul lor, PSD n-ar fi reusit sa treaca legea.

Super-oferta de la ANAF pentru cei care vor sa se mute la casa noua

ANAF a publicat pe Facebook un anunt pentru cei care sunt in cautare de locuinta. Agentia scoate la licitatie mai multe imobile executate silit din Bucuresti, iar preturile de pornire sunt atractive. Spre.

Selectionerul Columbiei, nemultumit de arbitrajul de la meciul cu Anglia: Am fost cei care au avut de pierdut. A fost prea evident

Columbia a ratat calificarea in sferturile Campionatului Mondial, dupa ce a fost invinsa de Anglia la loviturile de departajare, scor 4-3 a fost 1-1 dupa 120 de minute). Selectionerul Columbiei, Jose Pekerman, s-a declarat nemultumit de arbitraj, acuzand ca americanul Mark Geiger a fragmentat prea mult jocul: Astazi am fost cei care au avut de pierdut, dar sper ca nu se va mai intampla. A fost evident, prea evident, a spus Pekerman.

Monica Macovei: Tudorel Toader, avocatul infractorilor, propune redefinirea abuzului n serviciu ca sa scape Dragnea si toti cei care jefuiesc banii publici

Europarlamentarul Monica Macovei spune ca propunerea inaintata de ministrul Justitiei Tudorel Toader privind redefinirea abuzului in serviciu urmareste sa-l scape pe Liviu Dragnea de dosarul angajarilor fictive in care a fost condamnat, in prima instanta, la 3 ani si jumatate de inchisoare cu executare. Fostul ministru al justitiei mai sustine ca infractiunea este aproape desfiintata si de aceste modificari vor beneficia toti cei care fura din banii publici.

Lovitura DURA pentru soferi! Ce se iNTAMPLA cu cei care au fost prinsi de RADAR in aceasta perioada

Parlamentarii au votat o serie de modificari la Codul Rutier care fac, practic, inutile radarele Politiei. Conform proiectului de lege, radarele politiei vor putea functiona doar daca sunt instalate in.

Cine sunt cei sapte membri ai juriului Cerbul de Aur 2018

Televiziunea Romana a dezvaluit numele celor sapte membri ai juriului care vor alege concurentii de la Cerbul de Aur 2018, festival ce are loc in perioada 29 august-2 septembrie in Piata Sfatului din Brasov.

Amendament CU DEDICATIE, adoptat in Comisia Iordache. Cine sunt BENEFICIARII

Comisia speciala privind Legile Justitiei, condusa de deputatul PSD Florin Iordache, a adoptat un amendament potrivit caruia nu va constitui marturie mincinoasa modificarea si retractarea declaratiei care a fo.

Dodon: Liderii protestelor din Chisinau sunt cei care au facut afaceri cu Plahotniuc

Igor Dodon a criticat marti, 3 iulie, protestele din Chisinau, care au fost provocate de decizia instantei de a nu valida mandatul primarului ales, Andrei Nastase. Presedintele a mantionat ca nu vede finalitatea acestor proteste.

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )