Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cine sunt cei patru oameni morti, dupa ce simpatizantii lui Donald Trump au invadat Capitoliul

B1 B1,
Cine sunt cei patru oameni morti, dupa ce simpatizantii lui Donald Trump au invadat Capitoliul

4 oameni au decedat in timpul violentelor de la Congres, in Statele Unite ale Americii SUA), informeaza USAToday. De asemenea, 14 politisti au fost raniti, dintre care 2 au fost internati. Unul are rani. continuă pe B1

Conspirationisti, militanti pro-arme, neo-nazisti, cine sunt cei care au intrat in Capitoliu?

Chipurile lor au facut inconjurul lumii de la asaltul de miercuri asupra Capitoliului, fotografiati cu picioarele pe biroul unui oficial, defiland cu un steag confederat sau stand la biroul presedintelui Senatului, potrivit AFP. Cine sunt acesti sustinatori ai lui Donald Trump, dopati de retorica sa pana la semanatul haosului in incinta Parlamentului american?.

Decizie zguduitoare luata de autoritati. Cine sunt pacientii care vor fi lasati sa moara acasa. Ambulantele au interzis sa-i transporte la spital

Pandemia de COVID-19 atinge cote maxime in anumite tari ale lumii, printre care si SUA. De curand, autoritatile din Los Angeles au decis sa recurga la masuri extreme, dupa ce spitalele din acest oras sunt arhipline, iar cadrele medicale nu mai fac fata. Astfel, persoanele care din diverse motive ajung sa fie in stare critica, .

Cine sunt actorii din serialul Bridgerton de pe Netflix

Bridgerton este cel mai urmarit serial al inceputului de an pe Netflix in nu mai putin de 76 de tari. Dar cine sunt actorii care dau viata indragitelor personaje din Londra anilor 1800? .

Planta secreta care ii vindeca pe amazonieni de covid-19. Ce patesc cei cu forme grave, dupa consum

In mijlocul padurii amazoniei, indigenii Kayapo din statul brazilian Para utilizeaza o bautura tamaduitoare care rezulta din fierberea cojilor unei specii de planta agatatoare ca sa se protejeze de noul coronavirus, anunta Reuters. Planta secreta care ii vindeca pe amazonieni de covid-19 in perioada pandemiei, mai multi mineri si taietori de lemne au continuat sa .

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2453 seconds )