Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine sunt cei trei judecatori din completul care l-a condamnat pe Dragnea. Unul dintre ei a facut opinie separat

B1 B1,
Cine sunt cei trei judecatori din completul care l-a condamnat pe Dragnea. Unul dintre ei a facut opinie separat

Completul de trei judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie care l-a condamnat pe Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman a fo. continuă pe B1

Cine sunt cei trei judecatori care l-au condamnat pe Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare

Completul de trei judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie care l-a condamnat pe Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman a fo.

Cine sunt cei trei judecatori care l-au condamnat pe Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului. Instanta a anulat suspendarea din dosarul referendumului si a decis condamnarea pentru infractiunea de instigare la abuz in serviciu. Seful PSD a fost achitat pentru instigare la fals intelectual.

Topul cumetriilor pe lefuri de zeci de mii de euro. Cine sunt cei care au primit mariri de salariu nelegale de pana la 500%

Curtea de Conturi a Romaniei vrea sa recupereze lefurile de vis, incasate in 2013, de angajati ai Autoritatii de Supraveghere Financiara. Conform datelor publicate de cotidianul national Jurnalul, oameni din.

Soferita drogata din Targoviste, care a omorat un pieton ce traversa regulamentar, a fost lasata in libertate

Soferita drogata din Targoviste, care a omorat un pieton ce traversa regulamentar, a fost lasata in libertate. Instanta a decis ca tanara de 20 de ani sa fie pusa sub control judiciar pentru 60 de zile.

Cine sunt tinerii artisti care au pierdit dupa ce au fost spulberati de tren la Londra

Trei tineri artisti si-au pierdut vietile in noaptea de duminica spre luni, la Londra, dupa ce au fost spulberati de tren. Oamenii legii au reusit sa-i identifice pe doi dintre ei, mai exact pe Alberto.

Cine sunt elevii de 10 ai Romaniei: Se poate invata si la sat atunci cand se vrea

Circa 142. 000 de absolventi de gimnaziu au sustinut Evaluarea Nationala, iar 319 dintre acestia au obtinut medii de 10. Adevarul va prezinta cine sunt o parte dintre acestia si care le sunt visele.

Doar 3% din romnii care detin creante active cesionate se afla n strainatate (studiu)

Doar 3% din cetatenii romani care detin creante active cesionate se afla in strainatate, arata un studiu al Debt Collection Agency DCA). Dintre acestia, 56% sunt barbati, iar mai bine de jumatate 51%) au varsta intre 31 si 50 de ani. Un procent important de datornici aflati in strainatate, de 23%, au varsta intre 51 si 65 de ani, fiind urmati de cei intre 18 si 30 de ani 16%). Restul de 10% au peste 65 de ani, mai arat[ datele studiului.

Violatorul unei fetite de trei ani din Cluj, prins de un ziarist

O fetita de trei ani a fost violata la groapa de gunoi Pata Rat din Cluj Napoca. Cel acuzat ca ar fi abuzat-o sexual pe copila este un adolescent de 16 ani care a fost prins de un jurnalist si predat.

ALERTA METEO: Ce se intampla in primele trei zile din aceasta saptamana! Fenomenele EXTREME lovesc cu putere Romania: ZONELE VIZATE

Vesti proaste de la meteorologi. Se anunta un inceput de saptamana instabil, in care vor fi ploi de scurta durata, cu descarcari electrice si intensificari ale vantului. Luni, vremea va fi.

Tetra Pak promoveaza educarea unei generatii responsabile fata de mediu. Cistigatoarele competitiei Din grija pentru mediu, trei eleve din Capitala (VIDEO)

S-a incheitat competitia nationala Din grija pentru mediu, iar castigatorii premiului intai pentru gimnaziu au fost trei fete de la Scoala Gimnaziala 156 din Capitala. Tetra Pak si Centrul.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )