Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cine sunt cele cinci judecatoare care au decis condamnarea lui Liviu Dragnea

Antena3 Antena3,
Cine sunt cele cinci judecatoare care au decis condamnarea lui Liviu Dragnea

Dupa trei ani de procese, Liviu Dragnea a fost condamnat azi la inchisoare de un complet format din cinci judecatoare. Decizia este definitiva si a fost luata cu majoritate 4 din 5), scrie Libertatea. Trimis. continuă pe Antena3

Cine sunt cei sase semifinalisti de la Exatlon FOTO

In editia din 26 mai a competitiei difuzate de Kanal D s-a aflat cine sunt cei sase concurenti care ajung in semifinala Exatlon si continua lupta pentru cele doua premii puse la bataie.

Subiectele zilei: Cele sapte lucruri care i s-au intamplat lui Liviu Dragnea dupa ce a pasit in Penitenciarul Rahova; Diaspora. Filmul unei zile care va ramane in istorie; Parintii care ne-au tinut un loc la vot. Reportaj din Paris

CTP: Dragnea nici macar nu a reusit sa fie o canalie de mari proportii, a ramas o lichea umflata pana la sfarsit. Sa ne gandim ca aceasta sentinta ar fi putut sa nu fie pronuntata niciodata. Mircea Badea, inainte si dupa alegeri. Ce estimari facea - PSD ia 40%, cel putin - si cum a reactionat in fata realitatii. Printre cei care au facut predictii favorabile actualei coalitii de guvernare.

UPDATE Noi rezultate partiale de la BEC. Cine sunt europarlamentarii pe care Romania ii trimite la Bruxelles

Reprezentantii Biroului Central Electoral au anuntat, marti, noi rezultate oficiale partiale ale alegerilor europarlamentare si referendumului pentru justitie care s-au desfasurat duminica.

incepe lupta pentru putere in PSD: cine sunt pretendentii la sefia partidului / Oprisan: Domnul Dragnea este istorie in Romania! Trebuia sa plece demult

Urmeaza saptamana cutitelor lungi in PSD. Social-democratii sunt in stare de soc fiindca nu se asteptau sa inregistreze un rezultat atat de slab la alegerile europarlamentare. De altfel, primul care a cerut public demisia lui Liviu Dragnea este Marian Oprisan. Surse social-democrate au declarat pentru HotNews. ro ca, dupa decizia de la inalta Curte, probabil marti sau cel mai tarziu miercuri, va fi convocata sedinta Comitetului Executiv in care se va analiza rezultatul alegerilor si se va lua in discutie demisia lui Liviu Dragnea.

Rezultate Alegeri europarlamentare 2019. Cinci lucruri care merita remarcate

Rezultate Alegeri europarlamentare 2019 Europenii s-au deplasat la urne in numar mare pentru a alege noul Parlament European, in ultima zi a scrutinului inceput joi in Olanda si Marea Britanie si care s-a.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )