Libnet.ro
UNICEF

16:45

Cine sunt cele trei neveste pe care le-a avut Cristian Topescu. Ultima lui sotie, mai mica cu 29 de ani decat el

Adevărul Adevărul,
Cine sunt cele trei neveste pe care le-a avut Cristian Topescu. Ultima lui sotie, mai mica cu 29 de ani decat el

Cristian Topescu a plecat in lumea celor drepti, ieri, la 81 de ani, si a lsaat in urma sa o cariera remarcabila in televiziune. continuă pe Adevărul

Cine sunt cele trei NEVESTE pe care le-a avut Cristian Topescu. Ultima lui sotie, mai mica cu 29 de ani decat el (FOTO)

Cristian Topescu a plecat ne-a parasit marti, la 81 de ani, lasand in urma o remarcabila cariera in televiziune, dar si o bogata viata de familie. Dincolo de micul ecran, viata lui Cristian Topescu a.

Enciclopedia Wikipedia - unul din cele trei seturi de cunostinte ce vor fi trimise in spatiu

Wikipedia va fi al doilea din cele trei documente care urmeaza sa fie trimise in spatiu, insa modalitatea in care rezumatul cunostiintelor umane a fost stocata pe un disc de dimensiuni mici a necesitat o inovatie tehnica serioasa din partea Fundatia Arch Mission, scrie Motherboard.

Cele trei semne zodiacale cu care vei avea relatii toxice, in functie de zodia ta

Pentru fiecare zodie in parte, exista trei semne zodiacale care le-ar putea atrage in relatii toxice, incarcate cu multa suferinta. Iata pe cine ar trebui sa eviti. BERBEC:Pesti, Taur, Rac TAUR: Berbec,.

Liviu Dragnea, noi dezvaluiri legate de cererea procurorilor DNA: Cele trei acuzatii nu se bazeaza pe nimic. Nu exista probe

Liviu Dragnea a facut noi dezvaluiri despre cererea procurorilor DNAde a fi condamnat la inchisoare cu executare. Liderul Camerei Deputatilor a afirmat ca nu exista probe in cazul acuzatiilor care i se.

Masinile diesel, interzise OFICIAL: Comisia Europeana a anuntat ce se intampla cu cele trei milioane de autoturisme din Romania

Izbucnirea scandalului motoarelor diesel care matura industria auto in intreaga lume determina orientarea catre inovare in vederea reducerii combustibililor fosili si a poluarii. O solutie in acest sens.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )