Libnet.ro
UNICEF

08:15

Liviu Dragnea, noi dezvaluiri legate de cererea procurorilor DNA: Cele trei acuzatii nu se bazeaza pe nimic. Nu exista probe

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, noi dezvaluiri legate de cererea procurorilor DNA: Cele trei acuzatii nu se bazeaza pe nimic. Nu exista probe

Liviu Dragnea a facut noi dezvaluiri despre cererea procurorilor DNAde a fi condamnat la inchisoare cu executare. Liderul Camerei Deputatilor a afirmat ca nu exista probe in cazul acuzatiilor care i se. continuă pe Antena3

Prima reactie a lui Liviu Dragnea dupa ce a aflat cererea procurorilor DNA

Liviu Dragnea a spus, la iesirea de la inalta Curte, ca pledeaza in continuare nevinovat. Eu pledez in continuare nevinovat, asa cum am pledat si pana acum, a spus liderul Camerei.

Liviu Dragnea, noi informatii referitoare la bugetul pe anul 2019

Liviu Dragnea, seful Camerei Deputatilor, a facut declaratii pe tema bugetului de stat pe anul 2018 si 2019. intrebat care este bugetul alocat pentru anul 2019, Liviu Dragnea a spus ca nu e vorba de.

Ce imagini au procurorii cu Liviu Dragnea. Cine are acces la cele 32 de DVD-uri cu seful PSD

Apar noi informatii despre inregistrarile audio si video in care apare Liviu Dragnea in dosarul in care procurorii DNA cer 10 ani de inchisoare pentru liderul PSD. Cele 32 de DVD-uri uri cu inregistrarile.

Liviu Dragnea, la iesirea de la iCCJ: Nu am comis faptele invocate de DNA. E o experienta de viata pe care nu o doresc niciunui dusman

Liviu Dragnea a spus, la iesirea de la iCCJ, ca nu a comis faptele invocate de procurorii DNA. Stire in curs .

Incident la procesul lui Liviu Dragnea

Incident la procesul lui Liviu Dragnea. Un protestatar a fost ridicat de jandarmi. Procurorii DNA au cerut, marti, la Instanta suprema, condamnarea la inchisoare cu executare a inculpatilor din dosarul DGASPC.

SAPTE ANI de inchisoare pentru Liviu Dragnea! Anuntul de ultim moment al procurorilor DNA

Procurorul DNA a cerut judecatorilor la inalta Curte de Casatie si Justitie condamnarea lui Liviu Dragnea la 7 ani de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive DGASPC Teleorman. Aceasta solicitare.

Prima reactie din PSD dupa pedeapsa cu executare ceruta de DNA pentru Liviu Dragnea

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a lansat, marti, un atac la adresa procurorilor DNA care au cerut in dosarul lui Liviu Dragnea pedepse cu executare, atat pentru liderul PSD cat si pentru.

CSM a respins cererea de aparare a independentei si a reputatiei procurorilor DNA

Consiliul Superior al Magistraturii a respins cu opt la sapte voturi raportul Inspectiei Judiciare privind cererea de aparare a independentei sistemului judiciar si a reputatiei procurorilor DNA. in februarie,.

CSM a respins cererea de aparare a independentei si a reputatiei procurorilor DNA

CSM a decis, in urma plenului de marti, sa respinga raportul Inspectiei Judiciare privind cererea de aparare a independentei sistemului judiciar si a reputatiei procurorilor DNA, cu opt la sapte voturi, au precizat pentru Mediafax surse din cadrul institutiei.

Liviu Dragnea cere anchetarea jurnalistului Dan Tapalaga in scandalul memorandumul secret privind mutarea ambasadei din Israel (VIDEO)

Liviu Dragnea cere interventia procurorilor in cazul memorandumului secret adoptat de Guvern, pe tema mutarii ambasadei din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim. Liderul PSD considera ca jurnalistul Dan Tapalaga,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2709 seconds )