Libnet.ro
UNICEF

20:30

Cine sunt fetele care au murit in accidentul cumplit din judetul Salaj

Antena3 Antena3,
Cine sunt fetele care au murit in accidentul cumplit din judetul Salaj

Patru tinere au decedat joi, dupa ce autoturismul in care aflau a fost lovit de tren pe o trecere de cale ferata din apropierea orasului Jibou, potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie. continuă pe Antena3

Cine sunt invitatii de marca de la nunta Printului Harry si a lui Meghan Markle

Desi lista invitatilor la nunta Printului Harry si a lui Meghan Markle nu a fost facuta publica in mod oficial, presa internationala a scris deja cine sunt invitatii de marca la petrecere. Pe langa.

Cine este romanul care a inventat WC-ul din fundul curtii

Stiati ca exista un roman care detine brevet de inventie pentru. WC-ul rural? Este vorba despre Petre Ghinescu, din Bucuresti, brevetul cu pricina fiind inregistrat din anul 1998. Concret, acesta a.

PNL iar a facut blat cu PSD. Cine sunt cei 12 liberali care au votat prescrierea conflictului de interese

PNL iar a uitat ca e in Opozitie si a votat cot la cot cu PSD, ALDE si UDMR un proiect de lege care-i scapa pe alesii locali de dosarele cu ANI, ba chiar le si ofera dreptul de a face afaceri, pe motiv ca sunt.

Daniel Dragomir, dezvaluiri EXPLOZIVE: Cine sunt trusturile de presa PUTERNIC sustinute de SRI (VIDEO)

Exista trusturi de presa care au fost puternic sustinute de SRI, a declarat Daniel Dragomir, in emisiunea Se intampla acum!, moderata de Tudor Barbu, pe B1 TV. Ela mai sustinut ca sunt jurnalisti.

Acestea sunt alimentele care nu ar trebui tinute niciodata in frigider

Exista produse alimentare pe care oamenii le depoziteaza la rece, in frigider, desi acest lucru le face mai mult rau decat bine. Multe persoane obisnuiesc sa puna painea in frigider, crezand ca ea se va.

Forumul Judecatorilor anunta ca se retrage de la lucrarile Comisiei Iordache: Sunt amendamente care plaseaza judecatorii si procurorii pe acelasi nivel cu proxenetii si traficantii de carne vie

Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania a anuntat ca se retrage de la lucrarile Comisie speciale pentru Legile Justitiei, condusa de Florin Iordache PSD), deoarece scopul comisiei pare mai degraba un.

Forumul Judecatorilor anunta ca se retrage de la lucrarile Comisiei Iordache: Sunt amendamente care plaseaza judecatorii si procurorii pe acelasi nivel cu proxenetii si traficantii de carne vie, cu camatarii si contrabandistii

Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania anunta marti, intr-un comunicat, ca se retrage de la lucrarile Comisiei speciale parlamentare pentru legile justitiei, acuzand ca scopul acesteia nu pare a fi legat de imbunatatirea legislatiei, ci e mai degraba un proces amplu de subrezire a justitiei. Asociatia semnaleaza ca unele dintre textele de lege nou propuse - precum cele privind Reaua credinta si Grava neglijenta in cazul magistratilor - transforma abateri disciplinare cu grad de pericol social redus in infractiuni cu pedepse avand limite apropiate de cele prevazute pentru infractiunea de omor, fiind mult mai mari decat, de exemplu, cele pentru furt calificat, ucidere din culpa, proxenetism, talharie, piraterie sau infractiunile de coruptie.

Daniel Horodniceanu, despre numirea la sefia DIICOT: Sunt curios care au fost criteriile ce au stat la baza deciziei ministrului Justitiei / Ce spune Felix Banila, cel propus pentru aceasta functie

Actualul sef DIICOT, Daniel Horodniceanu, care nu a mai fost propus de catre Tudorel Toader pentru inca un mandat la conducerea structurii, a declarat pentru Mediafax ca este curios care a fost criteriile care au stat la baza deciziei ministrului Justitiei. in schimb, Felix Banila, cel propus de ministrul Justitiei pentru a ocupa functia de procuror-sef DIICOT, a declarat pentru Mediafax ca are experienta, proiectele si intruneste conditiile pentru a ocupa aceasta functie, precizand ca vrea sa realizeze un colectiv inchegat.

Aceasta este singura leguma care mananca tot zaharul din organism

Pentru ca are foarte putina grasime si colesterol deloc, fasolea este foarte indicata in regimul diabeticilor. O portie de fasole in fiecare zi ii ajuta pe cei care au diabet de tip 2 sa tina sub control ni.

Virgil Soncutean, Allianz-tiriac Asigurari: Nu am gasit deocamdata formula prin care sa facem profit din RCA. Inca o cautam!

Desi cifrele oficiale cu privire la evolutia pietei de asigurari de raspundere auto obligatori RCA arata bine, din perspectiva Allianz-Tiriac Asigurari pot sa va spun ca inca nu am gasit inca formula prin care sa facem profit din RCA. In continuare o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )