Libnet.ro
UNICEF

2 Mai.

Daniel Dragomir, dezvaluiri EXPLOZIVE: Cine sunt trusturile de presa PUTERNIC sustinute de SRI (VIDEO)

B1 B1,
Daniel Dragomir, dezvaluiri EXPLOZIVE: Cine sunt trusturile de presa PUTERNIC sustinute de SRI (VIDEO)

Exista trusturi de presa care au fost puternic sustinute de SRI, a declarat Daniel Dragomir, in emisiunea Se intampla acum!, moderata de Tudor Barbu, pe B1 TV. Ela mai sustinut ca sunt jurnalisti. continuă pe B1

Daniel Dragomir, dezvaluiri BOMBA! Lista celor 19 jurnalisti COLABORATORI ai SRI

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir a declarat ca a furnizat Comisiei parlamentare de control al SRI o lista cu 19 jurnalisti care au avut relatii neprincipiale cu serviciile secrete si care au primit informatii.

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir face noi dezvaluiri despre colaboratorii serviciilor

Comisia SRI va incepe intr-o ora sedinta in care se ia in discutie situatia caporalilor din presa. Daniel Dragomir va fi audiat. Acesta va prezenta membrilor comisiei lista jurnalistilor care colaboreaza.

Daniel Dragomir, dupa audierea la Comisia SRI. 19 nume pe lista acoperitilor din presa

Comisia SRI a avut, miercuri, osedintain care s-a discutat despresituatia caporalilor din presa. Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir a fost audiat si a prezentat membrilor comisiei lista.

Daniel Dragomir: La DNA se sta pe niste dosare multe ale unor magistrati, care sunt trasi de urechi la momentul oportun (VIDEO)

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir a declarat, pentru B1 TV, ca procurorii DNA tin la sertare dosare ale unor magistrati, pentru ca acestia sa fie trasi de urechi la momentul oportun. El a facut referire.

Daniel Dragomir a prezentat in Comisia SRI o lista cu 19 jurnalisti care ar avea relatii neetice cu serviciile secrete

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir a fost audiat miercuri in Comisia de control al SRI, unde a prezentat o lista 19 jurnalisti care ar avea relatii neetice cu ofiterii din serviciile de informatii, noua dintre ei avand legatura cu generalul Dumitru Dumbrava. Dragomir a cerut in comisie audierea a noua patroni din media si a propus ca Parlamentul sa ia in calcul interzicerea prin lege a ofiterilor acoperiti din zona media.

Daniel Dragomir spune ca a furnizat Comisiei de Control a SRI o lista de 19 persoane din media despre care sustine ca au ntretinut relatii neetice cu ofiteri

Daniel Dragomir sustine, dupa audierea din Comisia de Control a SRI, ca a dat o lista cu 19 persoane din media care au intretinut relatii neetice cu ofiteri din cadrul institutiilor de forta, aceste declaratii fiind facute in contextul dezvaluirilor despre culoarul media si statul paralel, relateaza Mediafax.

Cine sunt invitatii de marca de la nunta Printului Harry si a lui Meghan Markle

Desi lista invitatilor la nunta Printului Harry si a lui Meghan Markle nu a fost facuta publica in mod oficial, presa internationala a scris deja cine sunt invitatii de marca la petrecere. Pe langa.

PNL iar a facut blat cu PSD. Cine sunt cei 12 liberali care au votat prescrierea conflictului de interese

PNL iar a uitat ca e in Opozitie si a votat cot la cot cu PSD, ALDE si UDMR un proiect de lege care-i scapa pe alesii locali de dosarele cu ANI, ba chiar le si ofera dreptul de a face afaceri, pe motiv ca sunt.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 2 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )