Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine sunt judecatorii care i-au condamnat pe Radu Mazare si Cristi Borcea la 9, respectiv 5 ani de puscarie

Adevărul Adevărul,
Cine sunt judecatorii care i-au condamnat pe Radu Mazare si Cristi Borcea la 9, respectiv 5 ani de puscarie

Dosarul retrocedarilor frauduloase de pe litoral a ajuns la final dupa ce a fost tergiversat vreme de un deceniu, in special la Curtea de Apel Bucuresti. Magistratii de la Curtea Suprema au condamnat definitiv 32 de persoane in dosarul al carui prejudiciu depasea 100 de milioane de euro. Completul de trei judecatori care a dat sentinta finala a fost format dinIonut Matei, Ioana Bogdan si Ioana Alina Ilie. continuă pe Adevărul

Digi24: Cine sunt romnii care l ajuta pe Putin

O puzderie de oficiali rusi si analisti militari care miros de la o posta a GRU s-au apucat, ca din senin, sa vanture ideea unui razboi iminent in regiune si sa ne ameninte, scrie Dan Turturica.

Radu Mazare, condamnat definitiv la 9 ani de nchisoare cu executare n dosarul plajelor retrocedate. Nicusor Constantinescu 5 ani cu executare

Fostul primar al Constantei, Radu Mazare a fost condamnat la 9 ani de inchisoare cu executare. Decizia apartine magistratilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie si este una definitiva, potrivit Constanta News si Replica. ro. Nicusor Constantinescu, fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta a primit o condamnare de 5 ani cu executare. Mazare e acuzat, alaturi de alti functionari, de atribuirea nelegala a unor terenuri, prejudiciul estimat de DNA ridicandu-se la 114 milioane de euro.

Radu Mazare, condamnat la 9 ani de inchisoare cu executare. Verdict definitiv al inaltei Curti de Casatie si Justitie

Radu Mazare, fostul primar al Constantei, a primit condamnare definitiva de 9 ani cu inchisoare in dosarul retrocedarilor ilegale. Mazare se afla in Madagascar din decembrie 2017.

Radu Mazare, condamnat definitiv la noua ani de inchisoare. Autoritatile vor emite mandat european de arestare si de urmarire internationala

ICCJ a decis condamnarea lui Radu Mazare la 9 ani si a lui Cristian Borcea la 5 ani de inchisoare, in dosare retrocedarilor ilegale de terenuri. Decizia este definitiva, fiind luata de un complet de 3 judecatori.

Radu Mazare si Cristian Borcea, condamnati la inchisoare in dosarul retrocedarilor din Constanta

Fostul primar Radu Mazare a fost condamnat definitiv de Inalta Curte de Casatie si Justitie la 9 ani inchisoare in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri din Constanta, Mamaia, plaja si faleza.

Condamnarile blande obtinute in prima instanta de Cristi Borcea si de Radu Mazare, dupa ce au dat un tun de 114 milioane de euro statului roman

Dosarul retrocedarilor ilegale de plaje, care a fost trenat in justitie, mai bine de 10 ani, a ajuns la final. Magistratii de la Curtea Suprema i-au condamnat la cinci de inchisoare pe Cristi Borcea si la noua ani pe Radu Mazare. in prima instanta, insa, pedepsele au fost mult mai blande, Borcea fiind chiar achitat.

Radu Mazare, condamnat la 9 ani de inchisoare. Cristian Borcea - 5 ani dupa gratii. Decizia instantei, definitiva

Radu Mazare, fost primar al municipiului Constanta, a fost condamnat la 9 ani de inchisoare in dosarul retrocedarii plajelor din Mamaia. in aceeasi cauza, Cristian Borcea si Nicusor Constantinescu au primit.

Cum arata Mantasaly Resort, complexul de bugalouri al lui Radu Mazare din Madagascar

Fostul primar la Constantei, Radu Mazare, condamnat definitiv joi la 9 ani de inchisoare in dosarul retrocedarilor fictive de pe litoral se afla in Madagascar de la sfarsitul anului 2017, unde detine un superb complex turistic.

Cum arata Mantasaly Resort, complexul de bugalouri al lui Radu Mazare, din Madagascar

Fostul primar la Constantei, Radu Mazare, condamnat definitiv joi la 9 ani de inchisoare in dosarul retrocedarilor fictive de pe litoral se afla in Madagascar de la sfarsitul anului 2017, unde detine un superb complex turistic.

Radu Mazare trebuie adus din Madagascar cu mandat. in ce stadiu sunt documentele

Reprezentantii Politiei Constanta au transmis, vineri, ca se fac activitati pentru sesizarea instantei in vederea emiterii unui mandat european de arestare si a unui mandat de urmarire internationala a fostului primar Radu Mazare, dupa condamnarea sa definitiva la 9 ani de inchisoare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )