Libnet.ro
UNICEF

17:45

Digi24: Cine sunt romnii care l ajuta pe Putin

Hotnews Hotnews,
 Digi24: Cine sunt romnii care l ajuta pe Putin

O puzderie de oficiali rusi si analisti militari care miros de la o posta a GRU s-au apucat, ca din senin, sa vanture ideea unui razboi iminent in regiune si sa ne ameninte, scrie Dan Turturica. continuă pe Hotnews

O aplicatie care ajuta persoanele cu insomnie sau anxietate a ajuns sa valoreze 1 miliard de dolari

O aplicatie dezvoltata de doi antreprenori britanici a devenit primul unicorn din domeniul sanatatii mintale din lume. Aplicatia Calm, care ofera o selectie de povesti audio pentru adulti, muzica pentru calmare, tutoriale de meditatie si videoclipuri si muzica care ajuta la reducerea anxietatii, a adus obtinut investitii de 88 milioane de dolari, ajungand la o evaluare de la 1 miliard de dolari.

Electric Castle: cum devin 30 de hectare un oras care traieste doar cinci zile si cine sunt locuitorii lui

Ceea ce poate parea nebunie pentru unii este visul implinit al altora. Pentru cei de la Electric Castle, inceputurile au fost clare si firesti. Si-au dorit sa faca un festival exact asa cum si-l imaginau, care sa le placa in primul rand lor. In aproape.

Cine sunt judecatorii care i-au condamnat pe Radu Mazare si Cristi Borcea la 9, respectiv 5 ani de puscarie

Dosarul retrocedarilor frauduloase de pe litoral a ajuns la final dupa ce a fost tergiversat vreme de un deceniu, in special la Curtea de Apel Bucuresti. Magistratii de la Curtea Suprema au condamnat definitiv 32 de persoane in dosarul al carui prejudiciu depasea 100 de milioane de euro. Completul de trei judecatori care a dat sentinta finala a fost format dinIonut Matei, Ioana Bogdan si Ioana Alina Ilie.

Lidia Fecioru: Acestea sunt bolile care pot fi tratate cu bioenergie

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, la Dar si har, despre bolile care pot fi tratate cu bioenergie. Cei care merg spre acest tratament se indreapta cu speranta ca orice este vindecabil, lucru care este.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )