Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine sunt judecatorii care l obliga pe Iohannis sa o revoce pe sefa DNA si ce partide i-au sustinut

Hotnews Hotnews,
 Cine sunt judecatorii care l obliga pe Iohannis sa o revoce pe sefa DNA si ce partide i-au sustinut

Decizia Curtii Constitutionale a Romaniei de a-l obliga pe seful statului sa o revoce pe sefa DNA, formulata in termeni transanti si fara precendent in jurisprudenta institutiei, a fost luata cu o majoritate de 6 la 3. Cei care au impus o astfel de hotarare au fost sustinuti politic de PSD si UDMR. Cei trei care s-au opus sunt Livia Stanciu numita la propunerea presedintele Klaus Iohannis), Daniel Morar numit la propunerea fostului presedinte Traian Basescu) si Stefan Minea numit la propunerea PDL). continuă pe Hotnews

Cine sunt judecatorii CCR care au votat impotriva existentei unui conflict intre Guvern si presedinte pe tema revocarii lui Kovesi: Decizia, luata dupa negocieri purtate in toaleta

Judecatorii de la Curtea Constitutionala au decis miercuri ca exista un conflict constitutional intre Executiv si Presedintie prin refuzul lui Klaus Iohannis de a o revoca pe Laura Codruta Kovesi din functia.

Oamenii Vioricai Dancila: Cine sunt persoanele-cheie din Guvern, numite in functie pentru a tine in frau gafele premierului(FOTO)

Viorica Dancila s-a remarcat, de la preluarea mandatului de premier, prin nenumarate gafe care au fost taxate de fiecare data de opinia publica. Astfel se poate explica numarul mare de consilieri care fac parte.

Tuncay Ozturk, prima aparitie cu noua iubita?! Cine este tanara care l-a insotit la petrecere (FOTO)

Fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk a aparut insotit la un eveniment monden insotit de o dominisoara cu parul balai, eveniment la care participa si fosta sa sotie. Coincidenta stranie tinand cont ca.

Vestea SOC a zilei: Un CANTARET de muzica populara de la noi vrea sa devina FEMEIE! Cine este artistul care deja poarta ROCHITE (FOTO)

Gata, a hotarat sa nu se mai ascunda! Cristi din Banat, cantaretul care a cunoscut faima odata cu piesa Ca o apa cristalina da cartile pe fata. Daca la inceput era ceva mai discret cu orientarea.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )