Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine sunt judecatorii care vor face parte din BEC la alegerile locale din 27 septembrie - inalta Curte

Adevărul Adevărul,
Cine sunt judecatorii care vor face parte din BEC la alegerile locale din 27 septembrie - inalta Curte

Inalta Curte de Casatie si Justitie a dat publicitatii, joi, numele celor 7 judecatori care vor face parte din Biroul Electoral Central BEC) la alegerile locale din data de 27 septembrie. iCCJ i-a desemnat pe cei 7 magistrati in urma unei trageri la sorti care a avut loc la ora 13. continuă pe Adevărul

iCCJ a desemnat cei sapte judecatori care vor face parte din BEC la alegerile locale

Inalta Curte de Casatie si Justitiei iCCJ) a desemnat joi, prin tragere la sorti, cei sapte judecatori care vor face parte din Biroul Electoral Central BEC) pentru alegerile locale din 27 septembrie.

Noi trageri la sorti la Curtea Suprema. Instanta suprema ii va desemna pe judecatorii care vor face parte din Biroul Electoral Central

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) va desemna, joi, ora 13. 00, prin tragere la sorti, judecatorii care vor face parte din Biroul Electoral Central BEC) pentru alegerea autoritatilor administratiei publice locale din data de 27 septembrie 2020. iCCJ anunta si ca a modificat regulile de acces in instanta, justitiabililor fiindu-le interzis sa formeze grupuri mai mari de doua persoane in sediu, exceptie facand avocatii.

Nicolae Ciuca: Imnul national face parte din viata militarilor, incepand cu juramantul de credinta fata de patrie si popor. Sa fim mandri de istoria noastra!

Imnul national face parte din viata militarilor, incepand cu juramantul de credinta fata de patrie si popor, a afirmat Nicolae Ciuca, ministrul Apararii Nationale, care ne-a indemnat sa fim mandri de.

Atentie, romani! Mii de romani au ramas fara bani pe card. Cine sunt cei vizati

Pentru ca nimic nu e sigur pe lumea asta, daca avem falsa senzatie ca sistemele de internet banking sau sistemul de plati cu cardul sunt infailibile, ne-am putea insela amarnic. Este li cazul uneia din marile banci comerciale din Romania. Probleme de functionare la ING Bank ING Bank Romania ca parte a ING Group, este .

Puterea Dragostei, sezonul 3. Cine sunt noii concurenti de la Kanal D

Fanii sunt incantati, deoarece nici nu s-a terminat bine sezonul 2, ca incepe deja sezonul 3 al emisiunii fenomen Puterea Dragostei. Concurentii au fost alesi pe spranceana si urmeaza sa fie prezentati marti seara. Cine sunt concurentii sezonului 3 al emisiunii Puterea Dragostei Sapte fete si sapte baieti vor porni intr-o aventura care s-ar putea .

Cine sunt, de fapt, surorile de la Puterea Dragostei, sezonul 3

Competitia se dinamiteaza in sezonul 3 Puterea Dragostei, mai ales dupa ce doua surori s-au inscris in celebra emisiune difuzata de Kanal D si vor incerca sa intre in gratiile concurentilor. Acum spun ca nu au aceleasi gusturi la barbati, dar nu se stie niciodata. Una dintre ele are rochia de mireasa pregatita! Iata cine .

INTERVIU Muzica, in pragul unei crize de nervi. Psihoterapeut: Lumea se schimba si artistul poate face parte din schimbare

Rachel Lynn Karry, cofondator si presedinte al companiei World Artists United, agentie de creatie si casa de discuri, si psihoterapeutul Mihaela Ivan Holtz, invitate sa participe la conferinta Mastering the Music Business, au vorbit despre criza prin care trece industria muzicala din cauza pandemiei de COVID-19.

Livian si Bianca, dezvaluiri din culisele Puterea Dragostei. Ce vor face cu banii

Livian si Bianca, castigatorii celui de-al doilea sezon al emisiunii Puterea Dragostei, au vorbit despre planurile pe care le au. Ce vor face cei doi tineri cu cei 10. 000 de euro de caciula pe care i-au castigat? Livian si Bianca, despre cevor face cu banii. Ce planuri au cei doi tineri? Ieri, 26 iulie, votul .

CC and G si CCP.RO BUCHAREST S.A. au semnat acordul prin care vor fi oferite servicii Contrapartii Centrale din Romania

, parte a grupului Bursa de Valori Bucuresti BVB), a semnat cu Cassa di Compensazione e Garanzia CC and G), unul dintre liderii de servicii post-tranzactionare si parte a London Stock Exchange Group LSEG), un parteneriat prin care CC and G va oferi atat consultanta privind stabilirea Contrapartii Centrale in Romania, cat si asistenta tehnologica specifica serviciilor de compensare si management al riscului care vor fi derulate de CCP. RO BUCHAREST si care se aplica tuturor claselor de active tranzactionate pe piata de capital romaneasca, arata BVB intr-un comunicat remis ieri. are rolul de a functiona ca o Contraparte Centrala CCP) independenta pentru pietele din Romania.

invata sa te simti bine in propria locuinta! Descopera cele trei secrete care te vor face sa nu mai vrei sa treci de pragul usii!

Izolarea la domiciliu a fost o lectie pentru romani. Daca, in general, locuinta era folosita doar ca loc pentru dormit, acum a devenit chiar si birou. Prin urmare, multi dintre ei si-au dat seama cat de putina atentie i-au acordat amenajarii interioare. in caz ca te regasesti printre aceste cazuri, afla ca a venit momentul sa faci cateva modificari in casa. Dupa cum bine stii deja, numarul persoanelor confirmate cu Covid-19 creste de la o zi la alta, deci oricand ar putea fi necesar, din nou, sa te muti cu totul. acasa. Asadar, ar fi bine sa te pregatesti din timp.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2086 seconds )