Libnet.ro
UNICEF

12:45

Cine sunt Laura si Adelina, cele doua tinere moarte in accidentul de la lacul Ghioroc din judetul Arad

Antena3 Antena3,
Cine sunt Laura si Adelina, cele doua tinere moarte in accidentul de la lacul Ghioroc din judetul Arad

Tragedia de duminica seara de la lacul Ghioroc a socat intreaga comunitate din Arad si Timisoara. O seara linistita s-a schimbat dramatic pentru toti cei care le-au cunoscut, au auzit sau au intrat cumva in co. continuă pe Antena3

Ultima postare de pe Facebook a Laurei, una dintre cele doua tinere moarte in accidentul din Arad. Cunoscutii au ramas socati

Laura Bogdanescu, una dintre cele doua tinere care si-au pierdut viata duminica seara in Arad, a pus o fotografie pe pagina sa de Facebook, cu doar cateva ore inainte de cumplitul accident. Tanara parea.

Mesaje cutremuratoare dupa accidentul cumplit din Arad, in urma caruia doua tinere si-au pierdut viata

Doua tinere de 24, respectiv 26 de ani, si-au pierdut viata in urma unui accident cumplit care s-a petrecut in judetul Arad. Masina in care se aflau cele doua fete, plus inca doi baieti, a derapat si a.

Doua tinere au murit dupa ce masina in care se aflau a plonjat intr-un lac. Doi tineri aflati in masina au reusit sa se salveze

Sfarsit tragic pentru doua tinere de 24 si 26 de ani care au murit in urma unui accident produs in conditii inca neclare. in masina in care se aflau tinerele mai erau doi baieti care au reusit sa se salveze si sa sune la 112.

Mesajul cutremurator al iubitului uneia dintre cele patru fete moarte in accidentul din Salaj: Dragostea mea, ai plecat asa devreme!

Patru tinere au murit joi, dupa ce autoturismul in care aflau a fost lovit de tren pe o trecere de cale ferata din apropierea orasului Jibou, potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie.

inmormantarea Sarei, una dintre cele patru fete moarte in accidentul de la Jibou, va fi transmisa live

Familia Sarei Stefana, una dintre fetele moarte in accidentul grav de la Jibou, a decis ca inmormantarea va fi transmisa live pentru toti cei care vor sa vada acest eveniment trist. Anuntul a fost facut de.

Tenis WTA: Mihaela Buzarnescu si Raluca Olaru scriu istorie la Strasbourg. Performanta extraordinara reusita de perechea formata din cele doua romance

Tenisul feminin romanesc traverseaza una din cele mai bune perioade din istoria lui. O dovedeste si victoria incredibila obtinuta de doua romance, care au reusit sa le elimine pe principalele favorite in.

STUDIU Cele doua activitati care sporesc considerabil eficienta creierului

Creierul poate fi antrenat pentru a fi mai eficient si, potrivit unui nou studiu, exista doua activitati care sporesc in mod considerabil eficienta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )