Libnet.ro
UNICEF

00:06

inmormantarea Sarei, una dintre cele patru fete moarte in accidentul de la Jibou, va fi transmisa live

Antena3 Antena3,
inmormantarea Sarei, una dintre cele patru fete moarte in accidentul de la Jibou, va fi transmisa live

Familia Sarei Stefana, una dintre fetele moarte in accidentul grav de la Jibou, a decis ca inmormantarea va fi transmisa live pentru toti cei care vor sa vada acest eveniment trist. Anuntul a fost facut de. continuă pe Antena3

Mesajul cutremurator al iubitului uneia dintre cele patru fete moarte in accidentul din Salaj: Dragostea mea, ai plecat asa devreme!

Patru tinere au murit joi, dupa ce autoturismul in care aflau a fost lovit de tren pe o trecere de cale ferata din apropierea orasului Jibou, potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie.

Dezvaluiri despre Sara, una dintre fetele care au murit in accidentul teribil din Jibou. Acum s-a aflat. Val urias de tristete

Prorectorul coordonator al Centrului Universitar Nord Baia Mare al UTCN, Petrica Pop Sitar, a declarat, vineri, ca una dintre cele patru tinere decedate in accidentul de la Jibou era sefa de promotie si.

Salaj: Patru fete au murit si alta e ranita grav dupa ce masina n care se aflau a fost lovita de tren

Patru fete au murit, iar una una a fost ranita grav, joi, in urma unui accident care a avut loc in zona localitatii Jibou, judetul Salaj, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un tren, relateaza Mediafax.

Ultimele imagini cu Madalina, una dintre victimele accidentului din Jibou. Detalii sfasietoare despre inmormantare

Madalina Parja, una dintre fetele care aumuritin accidentul de la Jibou, era activ implicata in lumea artistica din Romania. Tanara avea multi prieteni din acest domeniu si juca foarte des.

Mesajul socant scris de una dintre tinerele care au murit in cumplitul accident din Salaj pe Facebook

Madalina una dintre tinerele care au murit in accidentul din Salaj a scris un mesaj socant pe pagina sa de Facebook, la inceputul acestei luni. Desi este un mesaj romantic, acesta s-a dovedit a.

Lacrimi pentru tinerele spulberate de tren, la Jibou. Ce s-a aflat despre una dintre fete

Iubitul uneia dintre tinerele moarte in accidentul de joi din Zalau a transmis un mesaj cutremurator dupa ce a aflat ca fata pe care o iubea nespus a murit. Citeste continuarea.

Din pacate, Andreea Esca a facut anuntul trist: Daca e pe moarte, ce, nu mai stai langa el?

Andreea Esca este una dintre cele mai longevive prezente de pe micul ecran, aceasta prezentand Stirile ProTv de mai bine de 20 de ani. insa, Esca este implicata si in proiecte la radio si in print. in.

VIDEO Cum a ajuns Vasluiul sa aiba unul dintre cele mai spectaculoase parcuri din Romania

Una dintre cele mai frumoase gradini publice din Romania se afla in municipiul Vaslui. Parcul Copou suferit transformari radicale in ultimii ani, iar titlul de frumusete i-a fost recunoscut la Gala a Asociatiei Municipiilor din Romania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )